Revolution Slider Hiba: Slider with alias "czibolya_marietta_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Czibolya Marietta szép karriert futott be nálunk és igazán otthon érzi magát.

Mikor hogyan kerültél a Zepterhez?
2013. április 5-én, tehát öt éve kerültem a céghez, mint telemarketing asszisztens. A kereskedők, managerek napjainak leszervezése volt a feladatom.

Rögtön tudtad, hogy itt a helyed?
Aznap, amikor a Zeptertől visszaszóltak, hogy én kaptam meg a munkát, egy másik cég is visszahívott, hogy enyém az ott megpályázott állás, de azt visszautasítottam. Úgy éreztem itt a helyem. Nagyon tetszett, amit akkor az állásinterjún láttam, egyből otthon éreztem magam.

Egy év elteltével elhagytam a céget pár hónapra, egy családi vállalkozásban kezdtem el dolgozni főállásban, teljesen más területen. Igaz nem teljesen mentem el a cégtől – egy ideig a kettőt együtt csináltam. Azonban nagyon nehéz volt össze egyeztetni a két munkát, így ott kellett hagynom a Zeptert – akkor azt hittem, végleg. Teltek a hónapok és nagyon hiányzott a zepteres élet, a zepteres munkám – visszahúzott a szívem. Tudtam, hogy megüresedett egy poszt, amit már rég kinéztem magamnak, így felkerestem Urbán Editet – korábbi és mostani főnökömet, névnapja alkalmából – és a beszélgetésünk végül oda jutott, hogy megkaptam a titkárnői állást.

Igazán ekkor éreztem, hogy itt a helyem a cégnél, azóta el se tudnám képzelni, hogy máshol dolgozzak.

Mi motivál a munkádban?
Nagyon szeretem a munkám, és az embereket, akikkel nap, mint nap együtt dolgozom. Változatos, pörgős, sokrétű a munkám. Szeretek segíteni a kereskedőknek, megoldani az ügyfelek kisebb-nagyobb problémáit. Minden nap sikerélményben van részem.

Czibolya Marietta
Titkárságvezető
Zepter International Ungarn Kft.

Miben más a Zepter mint a többi munkahely?
Sok helyen dolgoztam már életem során, de igazán itt érzem jól magam. Ha az ember a Zepternél dolgozik, fontosnak érezheti magát. Nap, mint nap kikérik a véleményem, tanácsot és segítséget kérnek tőlem. Megbeszéljük, és együtt oldjuk meg a feladatot, problémát. Mindig tudják, hogy számíthatnak rám és ez fordítva is így van. Nagyon sokat tanultam az itt töltött idő alatt. Kemény és kitartó munkával az ember sokra viheti ennél a cégnél.

Azt szoktam mondani, hogy Zepter mindig többet ad, hiszen én is telemarketing asszisztensből titkárnő majd titkárságvezető lettem. Megbecsülnek engem és a munkámat is. Azt hiszem ennél több nem is kell.

Mottó:
“Sosincs rossz lépés, mindenből ki lehet hozni a legjobbat!”

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.