Remek előadások, vitorlázás és gasztrokalandok
A Zepter csapata a Gastro Business Regatta és Siker-konferencián

A Gastro Business Club keretében 2017. szeptember 8-9-én Balatonalmádiban került megrendezésre a III. Gastro Business Regatta és Siker-konferencia, melyen a Zepter Magyarország csapata is képviselte magát. Dudás László ügyvezető igazgató urat, aki a konferencia egyik vendégelőadója volt, kilenc vezető munkatársa is elkísérte a rendezvényre. Ezáltal nem csak a mi vezetőink bővítették ismereteiket, hanem a konferencia és kiállítás nyújtotta lehetőségek kapcsán minél szélesebb körben tudatosítottuk, a Zepter immár több mint 25 éve változatlan lelkesedéssel dolgozik azon, hogy az emberek nemtől, kortól és anyagi helyzetüktől függetlenül jobb életminőséget, hosszabb és egészségesebb életet élhessenek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3-B_FpAlx1I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az első szakmai napon a többnyire cégvezetőkből és felsővezetőkből álló közönség három témában bővíthette ismereteit. A konferencián meghívott vendégelőadók a marketing és a szervezetfejlesztés jövőbeli kihívásairól és megoldásairól értekeztek, majd a harmadik blokkban inspiráló vezetői sikertörténetekből ismerhettük meg az előadók szakmai életútját és a munkájukban előttük álló aktuális kihívásokat. Dr. Beck György a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Horváth István a K&H Privátbanki Igazgatóság vezetője, Markovits László a Vasas Sport Club elnöke és Dudás László a Zepter Ungarn Kft. ügyvezető igazgatója a kerekasztal beszélgetés során rávilágított arra, hogy a saját területükön milyen lépéseket kell megtenniük ahhoz, hogy a folyamatosan változó üzleti környezetben is megőrizhessék, sőt erősíthessék vállalatuk pozícióját.

A szakmai nap utolsó részében kötetlen, baráti körülmények között ismerkedtek egymással a jelenlévők. A Gastro Networking keretében sorsolással került kiválasztásra, a vendégek mely asztalhoz ülnek le, ahol egy rövid bemutatkozás, ismerkedés, névjegykártya cserét követően a Gyukli Pincészet kiváló borainak köszönhetően hamar remek hangulat kerekedett. Az ilyen típusú célzott networking egy rendkívül kötetlen és kellemes módja az ismerkedésnek és a jövőbeli üzleti kapcsolatok megalapozásának.

Egy kis lazítást követően a vendégekre még egy finom vacsora várt, ahol a különleges ételköltemények mellé a Gyukli és a Dúzsi Pincészet legkiválóbb borait szolgálták fel. A kötetlen ismerkedés hajnalig folytatódott.

A rendezvény második napja felejthetetlen verseny- és gasztro élményeket ígért a résztvevőknek.
Az ünnepélyes megnyitót követően hét csapat indult el a vitorlásversenyen. A Zepter 10 fős csapata egy Jeanneau 36-os meseszép vitorlással indult el a regattán. Felejthetetlen balatoni panoráma, elegáns környezet, finom borok, teljes kikapcsolódás és vidám baráti társaság garancia volt a jó hangulatra. Valamivel nagyobb szél még izgalmasabbá tehette volna a versenyt, de így sem panaszkodhattunk, hiszen nem hétköznapi módon búcsúztattuk az idei nyarat.

A vitorlásversenyt követően pedig az ínycsiklandozó falatokat és különleges gasztroélményeket kínáló kiállítók megtekintése következett. Bor- és whisky különlegességek, szarvasgomba, kézműves sajtok, csokoládé- és lekvár különlegességek, finom grillezett húsok ejtették egyik ámulatból a másikba a vendégeket. A Zepter elegánsan berendezett standja is nagyon sok látogatót vonzott, akik mind-mind értékelték egészségtudatos életmódot szolgáló megoldásainkat.

A vacsoránál jobban már csak a regatta ünnepélyes díjkiosztóját vártuk, ahol kiderült, hogy a csapatok közül kik teljesítettek a legjobban. A második élménynapot könnyű ételek, finom borok társaságában búcsúztattuk egy hajnalig tartó forró hangulatú zenés buli keretében. Remekül éreztük magunkat, jövőre is visszatérünk!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.