Urbán Edit fantasztikus eredményeket ért el nálunk az elmúlt 23 évben. A vele készített interjúban elárulja, ő hogyan csinálja.

Miért döntöttél a Zepter munkahely mellett?
A zepteres munkát 1995. április 3-án kezdtem el, mindössze 22 évesen. Zepter ügyfélből váltam Zepter munkatárssá. A munkám elején a baráti körömben kivétel nélkül mindenki negatív gondolatokat táplált belém. “Ez úgy se fog sikerülni!”, “Ez már rég lerágott csont!”, de én eldöntöttem, hogy bebizonyítom mindenkinek -beleértve magamat is -, hogy addig próbálkozom, amíg magamra szabom ezt a munkát.

Azt gondolom, senki sem születik sikeres üzletkötőnek, de bárki – kortól és nemtől függetlenül – azzá válhat, ha megvan benne az a fajta alázat és kitartás, ami egyébként az élet minden területén szükséges, ha valaki el akar érni valamit.

Azért döntöttem a Zepter mellett, mert nagyon tetszettek a termékek, a kötetlenség, az évről-évre megújuló energiák és a biztos anyagi forrás.

Aztán szép lassan más ember lettem. Egy magabiztos, céltudatos nő, aki tudja, mit akar elérni és tudja, hogy ez az a cég, ahol ezt meg is teheti és nincs felső határ. Imádom ezt!

Milyen eredményeket értél el ez alatt az idő alatt?
Az elmúlt 23 év alatt minden területen megfordultam. Nagyon sikeres üzletkötő voltam, több éven keresztül én voltam az ország legjobbja, és voltam már sikeres vezető manager is. Büszke vagyok arra, hogy a piacon megszerzett tudásomat különböző továbbképzések alkalmával átadhatom, és ezáltal más kollegákat is segíthetek a sikerhez vezető úton.

Hogyan lesz valakiből értékesítő?
Szerintem bárki képes rá! Kell, hogy legyen mellettünk valaki, aki ezt mindig elmondja és segít a nehéz napokon túllépni, a problémákból kilábalni. Ma már tudom, hogy ennél a cégnél nincs feleslegesen elvégzett munka vagy haszontalanul eltöltött nap. Mindennek meglesz az eredménye.
A mindennapokban megélt üzleti tárgyalásokból tanulva válunk értékesítővé. Mindent meg lehet tanulni és le lehet másolni – olyan ez, mint az indigós papír. Ha úgy csinálod, ahogy egy nálad ügyesebbtől látod, másold le és neked is sikerülni fog. Észre se veszed és üzletkötő lettél.

Urbán Edit
Regionális Értékesítési Vezető
„More Than Store” üzletvezető
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen tulajdonságok a legfontosabbak ehhez a munkához?
1. Kitartás: Hogy tudd, akár százszor is meg kell ismételned, hogy tökéletes legyen, de utána mindig sikerülni fog.
2. Magabiztosság: Ez a megszerzett tudással ki alakul az emberben, aztán olyan erőssé szilárdul, hogy nincs, aki kibillentsen az egyensúlyból.
3. Akaraterő: Igen is meg fogom csinálni, nem vagyok ügyetlenebb másoknál, csak még nincs elég tapasztalatom. Ha tízszer annyi energiába telik is, akkor is megcsinálom!
4. Döntéshozatal: Eldöntöm és nincs más út, csak az előre. Addig menni, míg a kitűzött célt el nem érem. Imádom ezeket a kihívásokat!

Mottóm:
Utolsókból is lehetnek elsők, ha kitartunk a célunk mellett, mert az utolsó pillanatban a szerencse is mellénk szegődik és az általunk kitűzött cél megvalósul.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.