Zepter Magyarország

Magyarországi Zepter


A magyarországi Zepter Ungarn Kft., mint a nemzetközi cégcsoport tagja 1991 májusában kezdte meg tevékenységét hazánkban. Cégünk ma már országos hálózattal rendelkezik, így tanácsadóink az egész ország területén örömmel állnak a szépségre és egészségre nyitott régi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

A hazai piac meghatározó szereplőjeként mindig arra törekedtünk, hogy kiváló minőségű termékekkel, felkészült munkatársakkal magas szinten szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 800.000 elégedett magyar törzsügyfelünk életminőségének javításához már hozzájárulhattunk, és az egészséges életmódot szolgáló missziónkat töretlenül folytatjuk a jövőben is.

Mindig hatékonyan


A Zepter értékesítési modellje az elmúlt 25 év alatt sokat változott és fejlődött. A cég vezetése mindig arra törekedett, hogy értékesítési csapatunk tagjai képesek legyenek hatékonyan elérni és megszólítani a célcsoportunkba tartozó ügyfeleket.

Eleinte kizárólag családi bemutatókon, majd később igényes irodai környezetben, az elmúlt években sokszor külső rendezvényhelyszíneken találkoztunk ügyfeleinkkel. 2016-ban indult új koncepciónk a „More Than Store”, melynek keretében már hét város szívében nyitottunk olyan bemutatótermet, márkaképviseletet, ahol kollégáink elegáns és modern környezetben tudják kiszolgálni régi és új ügyfeleinket.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.