Bakos Gábor karrierje töretlenül ível, és a jövőjét is a Zepternél képzeli el. 

Ma vele beszélgettünk.

Mióta dolgozol a Zepternél?
A Dél-Dunántúl mediterrán bölcsőjében, a Mecsek oltalmazó szoknyája alatt felnőve, a Pécsi Tudományegyetemen eltöltött iskola éveim után Budapestnek vettem az irányt még 21 évesen. Ma elmondhatom, hogy több mint nyolc éve dolgozom a Zepter Magyarország képviseletében.

Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Azonnal nem, de minél több időt töltöttem el a vállalatnál, annál inkább éreztem, hogy igen. Izgalmas volt, érdekes és sok színű. A nap alatt mindig volt valami új és minél többet tanultam, annál inkább rájöttem, hogy milyen keveset is tudok még valójában. A kommunikációt az ismereteket és a különböző készségeket egy életen át lehet fejleszteni, így minél mélyebbre ások, általában annál inkább magával ránt.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Olyan szabad, önálló és sikeres felnőtt férfi szerettem volna lenni, aki megvalósítja saját célkitűzéseit és karriert épít az üzleti szférában.

Mit tanultál ezalatt az idő alatt az értékesítésről?
Ha elég értékes az amivel foglalkozol, akkor te ne eladsz, hanem másokat segítesz. Segíted őket egy sokkal magasztosabb cél érdekében – ami melegséggel tölti meg a szíved -, amelyet már messze nem értékesítésnek hívnak, sokkal inkább egy küldetésnek. Ha a misszió helyes és te jól érzed magad benne, akkor meg van a bérelt helyed a páholyban. Ez az amit megtanultam és meg is tapasztaltam.

Bakos Gábor
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mi ösztönöz a munkád során?
Egy tettvágy. Saját céljaim és jövőképem. Egy tudatos építkezés, amelyben már látod a magasranyúló falakat. Az út, amely nyugott, hálás és boldog macskakővel van kirakva.

Milyen karrier-lehetőséggel számolhat, aki a Zeptert választja?
Készüljön fel egy életre szóló utazásra, amely segítségével olyan messze fog eljutni, ameddig csak a szeme ellát és a lába bírja.

Eddigi Zepteres pályafutásod során jelentősen előre léptél a kezdeti pozíciódhoz képest. Hol képzeled el magad 5 év múlva?
Jelentősen, ezért rendkívűl hálás vagyok a kollégáimnak. Öt év múlva szeretném jelenlegi pozícióm megerősítése mellett elérni, különböző magasabb rendű üzleti és magánjellegű perspektíváim megvalósítását.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot, ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
A szabadság! Az erőteljesen érzékelhető önálló munkavégzés mámorító szabadsága megbabonáz. Egészen egyszerűen imádom! A Zepter egy olyan üzleti feltételrendszert kínál, amelyben nem szab határt az önmegvalósításnak, továbbá a saját kreatívitásnak.