Megoldásaink

A Zepter International 38 évvel ezelőtt alakult, alapítója, Philip Zepter egyetlen célt tűzött ki maga elé, hogy megóvja, ami a legfontosabb és a legdrágább a számunkra –, az egészségünket. Sok évnyi kutatásfejlesztés eredményeképpen olyan termékpalettát kínálunk, amely milliók életét változtatta meg. Az évek során folyamatosan fejlesztettük termékeinket, egyre újabb és ambiciózusabb célokat tűztünk ki magunk elé, és mindvégig azok egészségét tartottuk szem előtt, akiket a legjobban szeretünk.

Zepter termékek

ArtMix PRO Premium Chef ★★★★★

Az ArtMix PRO Premium Chef ★★★★★ a legújabb Zepter termék, melyet rohanó világunk korszerű háztartásai részére fejlesztettünk ki. Ebben a készülékben a tökéletes teljesítményt és az univerzális felhasználás lehetőség egyszerre biztosítjuk, ugyanis az ArtMix egy multifunkciós mixer programozható főzőfunkcióval. A nyers zöldségek és gyümölcsök darálásától kezdve, a hideg és meleg alapanyagok turmixolásán keresztül, a levesek és mártások készítéséig, a párolástól a jég aprításán át az ízletes smoothie-k és koktélok készítéséig a lehetőségek szinte határtalanok. Az ArtMix valóban megkönnyíti az életét!

ArtMix Pro

Zepter HyperLight szemüveg

A Zepter Hyperlight szemüvegek egyedülálló technológiával szűrik ki és alakítják át az ártalmas sugárzást (UV fényt és kék fényt) olyan hullámhossz-tartományú fénnyé, amely a szem és az agy számára kíméletesebb és összhangban áll az emberi szem érzékelési spektrumával. A Tesla Hyperlight szemüveglencsék a rajtuk áthaladó fényt optimálisan strukturált kvantum hiperfénnyé alakítják, mely kedvező hatást gyakorol a szemre, a látásra és az agyfunkciókra, mivel hozzájárul a szervezetünk egészséges cirkadián ritmusának fenntartásához, így alkalmazása jobb közérzetet és jobb egészséget eredményezhet.

ZHE

Bioptron MedoLight BluDoc

A Bioptron Medolight BluDoc készülék a mindennapok során segít az egészségünk megőrzésében. A LED technológiával működő készülék pulzáló kék és infravörös fényt bocsát ki. A kék fény által kiváltott fő adaptációs mechanizmus az, hogy a sejtbeli mitokondriumok ATP-szintézisének növelése révén megnöveli a szervezet szöveteiben az energia-tartalékot. Kiválóan használható többek között kozmetikai kezelésekre, javítja a mikrokeringést, a szerotonin termelésre kifejtett pozitív hatása biztosítja az energikusabb nappalokat.

HyperOn masszírozó

A HyperOn masszírozó készülék a legkorszerűbb technológia segítségével nyújtja egy professzionális masszázs élményét bárhol és bármikor: otthonodban, az irodában, vagy akár utazás közben is. A kíméletes, mégis hatékony masszázs stimulálja a test kulcsfontosságú meridián pontjait. Ezzel elősegíti az anyagcsere-folyamatok megfelelő szabályozását, valamint hozzájárul a vérkeringés élénkítéséhez, a kimerült, fájó izmok megnyugtatásához és az általános közérzetünk javításához. A HyperOn készülék a gyógymasszázs technikákon alapuló működésével kényeztető masszázst nyújt, amellyel segít oldani az izomgörcsöket és csökkenteni az izomfájdalmat.

HyperOn

ZePresso Trend

A ZePresso Trend egy új generációs készülék, amellyel hideg és forró kapszulás italokat is készíthet. Sokoldalúsága kifinomult anyaghasználattal és időtlen formatervvel párosul. Korszerű technológiájának köszönhetően a Zepresso-val készült italkülönlegességek – a különféle kávéktól és teáktól a Medizep vitalizáló italokig – mindig maradéktalan élvezetet nyújtanak. A készülék kezelése egyszerű és használat után pillanatok alatt készen áll a következő hideg vagy forró ital elkészítésére. Dobd fel napi rutint ezzel a kiváló kávéfőzővel, élvezd kávéink és teáink tökéletes aromáját, vagy frissülj fel a hamarosan érkező Medizep vitalizáló italaival!

EdelWasser víztisztító

Az EdelWasser az egyik legkorszerűbb vízszűrő rendszer, amely a kiemelkedően hatékony fordított ozmózis technológián alapul. 5 szintű szűrőrendszere hatékonyan távolítja el a vízből az összes veszélyes szennyezőanyagot, így Ön mindig tiszta és egészséges ivóvizet fogyaszthat.
A készülék teljesen automata, kezelése pedig praktikus, így a legelőnyösebb és a leggazdaságosabb megoldást jelenti a napi ivóvíz szükséglet fedezésére, legyen szó akár otthoni, akár irodai használatról. EdelWasser az okos befektetés.

EdelWasser

TherapyAir iOn légterápia

A TherapyAir iOn egy korszerű légtisztító és ionizáló készülék, amely hatékony 5 szintű szűrőrendszerével a legkisebb szennyezőanyagokat, baktériumokat és mérgező anyagokat is eltávolítja a levegőből. A TherapyAir iOn turbó üzemmódban kb. 220.000 iont generál cmᶾ-enként, tehát kétszer annyit, mint amennyi a Föld legegészségesebb tájainak levegőjében (pl. vízesések közelében) található. A tiszta levegő az összes testfunkció működését segíti és hatására energikusabbá válunk.

Bioptron fényterápia

A Bioptron fényterápia klinikailag igazolt, nemzetközi tanúsítványokkal rendelkező orvostechnikai eszköz, amely javítja a mikrokeringést, harmonizálja az anyagcsere folyamatokat, erősíti az immunrendszert, serkenti a gyógyulási folyamatokat. A Bioptron polarizált fényterápia biztonságos, hatékony, és orvosilag is igazolt kezelési mód felnőttek és gyermekek számára az alábbi fő területeken: sebek kezelése, fájdalomcsillapítás, gyermekgyógyászat, bőrgyógyászati problémák és bőrbetegségek, anti-aging kezelések és hajhullás csökkentése, téli depresszió kezelése.

Bioptron

MixSy

A MixSy robotgép minden háziasszony álma, hiszen kis helyet foglal, könnyen használható és mindig kéznél van. A 12-18.000 fordulatszámra képes robotgéppel gyakorlatilag a konyhánkban felmerülő összes műveletben nagy hasznát vesszük. Legyen szó habverésről, tejszínhab készítéséről, palacsinta kikeveréséről, krémesítésről vagy pépesítésről a MixSy nem hagyja cserben használóját. Különleges multifunkciós késével fagyott gyümölcsöket, míg a húskéssel kisebb mennyiségű húsokat darálhatunk. A zárt fedeles darálóval a dió, mák, kristálycukor, száraz kenyér, szemes kávé darálása sem fog többé gondot okozni.

VacSy vákuumos tárolórendszer

A VacSy világszabadalommal rendelkező vákuumos tárolórendszerünk lényege, hogy egy speciális vákuumszivattyú segítségével el tudjuk távolítani a levegőt a rendszerhez tartozó üvegedényekből, tárolóhengerekből és fóliazacskókból. Az ily módon légmentesen lezárt edényekben az ételek 3-5-ször hosszabb ideig tárolhatók el. A készlet felbecsülhetetlen segítség a modern háztartásokban, hiszen segít a nagyobb mennyiségben beszerzett, kedvenc alapanyagaink, illetve a már elkészített ételeink biztonságos tárolásában. Minden háztartásban nélkülözhetetlen segítséget jelent.

Zepter Főzőedények

A legkorszerűbb, szabadalmaztatott gyártási technológiával készülő főzőrendszerünkkel nemcsak időt és energiát tud megtakarítani, hanem ételeit egészségesen készítheti el. A Zepter 316L alapanyagának köszönhetően a főzőedényekben akár zsiradék hozzáadása nélkül süthet és akár víz hozzáadása nélkül párolhat, miközben a főzési idő jelentősen lecsökken.
A gyorsfőző fedő segítségével a főzési időt a hagyományos idő 1/6-ra csökkenthetjük.
A főzőrendszer kiegészítői praktikusan használhatók és könnyen kombinálhatók az ügyfeleink igényei szerint.