Zepter International

38 év sikertörténete

A Zepter International 38 évvel ezelőtt alakult, alapítója egyetlen célt tűzött ki maga elé – hogy megóvja, ami a legfontosabb és a legdrágább a számunkra –, az egészségünket. Sok évnyi kutatásfejlesztés eredményeképpen olyan termékpalettát kínálunk, amely milliók életét változtatta meg. Az évek során folyamatosan fejlesztettük termékeinket, egyre újabb és ambiciózusabb célokat tűztünk ki magunk elé, és mindvégig azok egészségét tartottuk szem előtt, akiket a legjobban szeretünk.

Termékeink minősége és nagy szaktudással rendelkező, elkötelezett munkatársaink segítségével világszerte jelentős sikereket értünk el több mint 60 országban, a világ 5 kontinensén. Termékeink több mint 80 millió ügyfelünk életének fontos részévé váltak.

Philip Zepter, a Zepter Csoport alapítója és elnöke évtizedek óta sikerrel vezeti a céget, ez idő alatt az egészség, stílus és szépség hármasa a cég filozófiájává és mindennapi életünk alapértékévé vált. Világszerte 100.000 Zepter munkatárs és terméktanácsadó adja át az egészségesebb és teljesebb élet üzenetét emberek millióinak, nap mint nap, bizonyítva, hogy a Zepter megoldásai nemcsak innovatívak, de időtállóak is.

Év tapasztalat

Több mint 37 év sikertörténete
A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak

Ország

Cégünk az öt kontinens több mint hatvan országában van jelen, így tíz másodpercenként valahol a világban új Zepter bemutató kezdődik

Gyár

A Zepter termékek a cég 8 gyárában készülnek, amelyek Horvátországban, Lengyelországban, Németországban, Olaszországban és Svájcban találhatók.

Millió vásárló

A sikertörténet számokban is mérhető: az elmúlt években több mint 80 000 000 elégedett vásárlónk volt.