Bartos Gábor imád utazni. Mivel a Zepternél dolgozik, bátran bejárhatja az egész világot.

Hogyan kerültél a Zepterhez?
2009-ben egy újsághirdetésben találkoztam egy értékesítői pozíciót hirdető ajánlattal, ezután egy állásinterjú következett. Így közel 10 év távlatából azt hiszem, kijelenthetem, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam meg akkor, amikor jelentkeztem az állásra.

Tudatosan itt szerettél volna dolgozni?
Bevallom túl sok ismerettel nem rendelkeztem az interjú előtt a Zepterről, teljesen általános információim voltak, amikről később végül kiderültek, hogy gyakorlatilag mind téves volt. Sokan esnek abba a hibába, hogy azonosítják a Zeptert a 20 évvel ezelőtti önmagához, pedig hihetetlen megújuláson ment keresztül az évek alatt. Ami ebben leginkább tudatos volt, hogy értékesítőként szerettem volna dolgozni, és ehhez minden hátteret biztosítottak számomra.

Milyen eredményeket értél el az itt töltött idő alatt?
Eleinte Kaposváron kezdtem dolgozni értékesítőként, az első évben sikerült az újak között a legjobbak közé kerülnöm, az ezt követő évben pedig már a teljes mezőnyben sikerült a Top10-be küzdenem magam. Ezután managerként kezdtem dolgozni Kaposváron, majd Pécsen kb. 10-15 fővel, ahol az ő eredményeik révén is elismerésben részesülhettem.

Mi motivál a munkádban?
Már 14 évesen ledöbbentett, hogy mennyi ember megelégszik egy átlagos, középszerű élettel, ahol csak elmúlnak az éveik minden különösebb dolog nélkül. Akkor határoztam el, hogy az én életem biztosan nem ilyen lesz. A Zepter egy olyan életminőséget biztosít, amiben lehetőségem van olyan dolgokat megélni és tapasztalni, ami sok ember számára elérhetetlen. Ez az, ami motivál és nap, mint nap visz előre. Hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy egy élményekben gazdag életet élhessek.

Bartos Gábor
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Véleményed szerint milyen tulajdonságok a legfontosabbak az értékesítői munkában?
Az életben mindenhol egy kettősség jellemző: az emberek szeretnének sikereket elérni, de nem hajlandóak tenni érte. Úszni szeretnének, de anélkül hogy vizesek lennének. Sokszor látom az embereken, hogy sokkal erősebb bennük a kudarctól való félelem, mint a vágy hogy sikeresek és boldogak legyenek. Éppen ezért azt hiszem az elköteleződés és a kitartás a két legfontosabb tulajdonság a munkánkban. Tudja az ember, hogy mit akar, és hajlandó legyen nap, mint nap következetesen tenni azért, hogy el is érhesse azt. Ha ezt megteszi, elkerülhetetlenül sikeres lesz nálunk!

Milyen céljaid vannak az életedben és ezeket hogyan tudod összeegyeztetni a munkáddal?
Nagyon szeretek utazni, újabb es újabb tapasztalatokat gyűjteni. Az elmúlt években volt szerencsém olyan helyekre ellátogatni, mint Bali, Dubai, Thaiföld vagy Kambodzsa, megannyi különleges élményre tettem szert, hamarosan pedig néhány hetes útra indulok Nepálba és Indiába. Tervben van egy autóvásárlás is, és még számos kisebb-nagyobb dolog, amit a közeljövőben szeretnék megvalósítani.

Hol látod magad 5 év múlva?
A várost nem merném megnevezni, de biztosan a Zepternél – folyamatosan azon leszek, hogy képes legyek tovább fejlődni emberileg és szakmailag egyaránt.
Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?
Mindig is sokat jártattam a szám, de soha nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer meg is fizetik!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.