Revolution Slider Hiba: Slider with alias "bedone_raj_maria_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

1995-ben csatlakoztam, mint értékesítő a Zepter céghez. Abban az időben hivatásos anyaként három gyerekünk nevelésével voltam lefoglalva. Lehetőségek után kutattam, elsődleges célom a rugalmas munkabeosztás volt, mert a gyerekek körében mindig történhet váratlan esemény. 
Leginkább az értékesítői cégek jöhettek számításba, de legtöbb helyen komoly kezdőtőke kellett a munka vagy bármilyen vállalkozás indításához.

A lehetőség elém tárult és meghozta a gyümölcsét. Gyermekeink önállóságot gyakoroltak, míg én a legjobb értékesítőből 1996 decemberére az ország legeredményesebb csoportépítője lettem. Elindult a Zepter karrierem, amiről álmodni sem mertem volna. A siker megállíthatatlan, ha kellő alázattal, sok munkával és tanulással állunk elé a kihívásoknak. Megtanultam pozitívan gondolkodni (abban az időben Magyarországon ez nem volt természetes), a termékeinket nagyra becsülni. Nagy szeretettel és hálával gondolok vissza a húsz évvel ezelőtti érdi, százhalombattai vásárlóimra, akik hozzásegítettek a sikeres induláshoz. Számtalan fantasztikus emberi kapcsolatot köszönhetek a munkámnak. Ez a lelkesedés nem csak az értékesítésben, de a munkatársak elindításában is segítségemre volt. A kezdeti lendület után jött a tudatosság. Köszönöm a közvetlen és felsőbb vezetők odafigyelését.

Nagy örömömre szolgál, hogy azok a fiatal kollégák, akikkel 10-15 éve dolgozok együtt, elkezdték a munkájukat 18-20 évesen szinte gyerekként, mára sikeres életet élnek, családot alapítottak és kialakult körükben az egyéni egészség megőrzése. Ugyanez a családomban is elmondható, illetve az egyéni vállalkozásom komoly alapokra állt, hiszen a férjem a munkámban is társam, gyermekeinkkel együtt dolgozunk és még egy hatalmas dolog az életemben, hogy az unokámat is a „Zepternek” köszönhetem!

Bedőné Raj Mária
Regionális Értékesítési Vezető
Sales Board igazgatósági tag

Összefoglalva, ha van célod és hozzá kitartásod, munkabírásod, akkor a lehetőségek kapuja előtted is nyitva áll. Van múltunk, de ma már tudom, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb sikereket hoz a jövő!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.