Bordás Zsolt komoly célokat tűzött ki maga elé, és biztosak vagyunk benne, hogy meg is van benne minden ahhoz, hogy ezeket el is érje.

Honnan, hogyan kerültél a Zepterhez?
A Zepterhez 2010 márciusában kerültem, előtte brókerként dolgoztam. Ezután kerestem meg egy jó barátomat, aki akkor a Zepternél dolgozott. Elmondtam neki, hogy munkát keresek és egyből elhívott hozzájuk. Magáról a Zepterről előtte is hallottam, sőt anyósom használta is a Bioptront. Azt már tudtam, hogy jó termékeik vannak és azt is, hogy nagyon drágák.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
Hogy miért épp a Zepter választottam? Elsősorban azért, mert láttam a barátomon, hogy sikeres és én is az akartam lenni! Meg akartam mutatni magamnak, hogy én is képes vagyok rá! Illetve a családomnak is bizonyítani szerettem volna, hogy jó döntés inkább a bizonytalan többet választani, mint a biztos kevesebbet.

Mik a motivációid?
A motiváció ebben a szakmában, munkában számomra az, hogy minél több embernek tudjak segíteni abban, hogy tudatosan, egészségesebben éljenek.
Látsz magad előtt karrier lehetőséget?
Célom az, hogy Hajdú-Bihar, Debrecen legjobb top menedzsere legyek és hozzá tudjak segíteni másokat is céljuk eléréséhez.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
A legjobban a kihívásokat szeretem, az új piacokat, a kötetlen munkaidőt, a munkába fektetett idő kamatostul való megtérülését.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
A Zepterhez tartozni azért jó, mert mindig lehet fejlődni, tanulni egymástól. Aki szereti a változatos, pörgős, fiatalos, lendületes munkát, annak nálunk a helye!

Bordás Zsolt
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.