Revolution Slider Hiba: Slider with alias "drkukucskanebabi_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Dr. Kukucskáné Balogh Erzsébet régi motorosunk, de a mai napig magával ragadó lelkesedéssel tud beszélni a munkájáról.

Hogy indult a pályafutásod a Zepternél?
1996. október 1-jén kezdtem dolgozni a Zepternél, Nyíregyházán. A kezdet nagyon nehéz volt, hiszen akkor nem volt még irodánk, mobiltelefonom, az út Nyíregyháza és Budapest között 4 óra volt – hiszen autópálya sem volt – és ezt az utat hosszú éveken át minden héten megtettem. Akkor indult a gyógyászati program és a Bioptron készülék az első perctől megfogott. Óriási lelkesedéssel, sok-sok munkával, energiával építettem fel managementemet, képeztem vezetőimet, munkatársaimat, létszámunk a legjobb időszakban elérte a 150 főt.

Tudatos döntés volt, hogy itt kezdj dolgozni vagy véletlenül alakult így?
Igen tudatos volt a döntésem. Élelmiszeripari mérnökként végeztem, a szakmámat is nagyon szerettem, de a rendszerváltás után megjelentek a külföldi cégek Magyarországon – többek között a Zepter is – és az új lehetőségek, kihívások, magasabb jövedelem lehetősége nagyon vonzó volt.

Mit gondoltál erről a munkáról a kezdetkor?

Tudtam, hogy a direkt értékesítés nem könnyű feladat, magunknak kell kialakítani a vevői kört, hitelesnek, becsületesnek, jó megjelenésűnek kell lenni, mert ebben a szakmában nem kapsz második esélyt, hogy újra első benyomást keltsél. Sok lemondással, kompromisszummal, tanulással jár ez a munka, nagy szükség van türelemre, empátiára, de az értékesítési szakma egy nagyszerű társasjáték és aki szeret játszani, megtalálja a számításait.

Dr. Kukucskáné Balogh Erzsébe
Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Mi a kedvenc területed?
A Bioptron áll az első helyen. A kezdet kezdetén megfogadtam: “Mindent megteszek azért, hogy általam a Bioptron ismert legyen! Tartok előadásokat, képzéseket hogy sok családhoz eljusson a híre, sokan megismerjék, megszeressék és használják az emberek ezt a fantasztikus készüléket.” Ma már elmondhatom, hogy megyénkben több ezer darab Bioptron van az emberek birtokában. A főző edényeinket is nagyon szeretem – a mai modern konyhák elengedhetetlen része.

Mi mindent tanultál az itt töltött idő alatt? A legtöbbet magamról tudtam meg – hogy ki vagyok, mi a dolgom a világban. Céljaink eléréséhez hármas egység kell HIT, AKARAT, KITARTÁS. Hiszem, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Nagyon kell hinni az álmaidban, hogy képes vagy rá, meg tudod csinálni. Kell az akarat, hogy amikor letörnek a kudarcok, fel tudj állni. És kell a kitartás, hogy csak menj előre, a célra fókuszálva. Önmagunk képzése, személyiségünk fejlődése, a magabiztosság, a pozitív gondolkodás, a szeretet adásának képessége nagyon fontos, mert csak így válhatunk jobb emberré.

Milyen célok fűtenek? Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül? Mivel 21 éve dolgozom a Zepternél, sok mindent elértem, anyagi, erkölcsi sikereket egyaránt. A célom ezek megtartása és a Zepter nevének öregbítése. Velünk együtt cégünk is rengeteget fejlődött, változott. A feladatunk emberek milliói életminőségének jobbá tétele.

Miért szeretsz a Zepternél dolgozni? Sok-sok emberrel ismerkedtem meg az elmúlt hosszú évek alatt és ezen emberek barátságát, szeretetét tartom a legnagyobb ajándéknak. A Zepter értékesítési rendszere nagyon egyedi, nagyon különleges. Megadja a függetlenséget, a szabadságot, az anyagi biztonságot, jólétet, de egy kőkemény üzlet, amit minden nap, újra és újra kell építeni, fejleszteni. A Zepter a stílus, a minőség, a megbízhatóság üzlete, ezért szeretek itt dolgozni.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.