Honnan, hogyan kerültél a Zepterhez?
2004-ben kezdtem dolgozni a Zepternél. Egy nehéz időszakon mentem keresztül, családi okok miatt bezártam a 12 éve működő üzletemet. Hogyan tovább? A sors iróniája meghívtak egy Zepter házibemutatóra és beleszerettem az edényekbe. Megkérdeztem a tanácsadót, hogy munkatársat keresnek-e? Így kezdtem a direkt értékesítést megismerni.
Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
1997-ben középfokú kereskedelmi szakon végeztem. Egész eddigi időben a kereskedelemben dolgoztam. Számomra nem létezett más csak eladni!
A saját vállalkozás után az tettszett nagyon, hogy semmilyen befektetésre nem volt szükség, csak munkára! A direktértékesítés egy kihívás minden napra. Fiatalon, tapasztalatokkal gazdagon képzett magabiztos embert képez.
Mi vonzott a leginkább?
A kedvenc területem a konyhatechnika, számomra az egészséges táplálkozás, ami a mindennapok meghatározója. Szeretek főzni, gyorsan, egészségesen, amit a Zepter edények biztosítanak!
Nagyon sokat köszönhetek a Zepternek, 50-évesen újra kezdtem az életemet, mindent elértem, amit kitűztem magam elé. Siker, önbizalom, tudás és kellettem hozzá én is. Nagy a hitem, akaratom és elszántságom!