Revolution Slider Hiba: Slider with alias "fabinne_angela_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Honnan, hogyan kerültél a Zepterhez?
2004-ben kezdtem dolgozni a Zepternél. Egy nehéz időszakon mentem keresztül, családi okok miatt bezártam a 12 éve működő üzletemet. Hogyan tovább? A sors iróniája meghívtak egy Zepter házibemutatóra és beleszerettem az edényekbe. Megkérdeztem a tanácsadót, hogy munkatársat keresnek-e? Így kezdtem a direkt értékesítést megismerni.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
1997-ben középfokú kereskedelmi szakon végeztem. Egész eddigi időben a kereskedelemben dolgoztam. Számomra nem létezett más csak eladni!
A saját vállalkozás után az tettszett nagyon, hogy semmilyen befektetésre nem volt szükség, csak munkára! A direktértékesítés egy kihívás minden napra. Fiatalon, tapasztalatokkal gazdagon képzett magabiztos embert képez.

Mi vonzott a leginkább?
A kedvenc területem a konyhatechnika, számomra az egészséges táplálkozás, ami a mindennapok meghatározója. Szeretek főzni, gyorsan, egészségesen, amit a Zepter edények biztosítanak!
Nagyon sokat köszönhetek a Zepternek, 50-évesen újra kezdtem az életemet, mindent elértem, amit kitűztem magam elé. Siker, önbizalom, tudás és kellettem hozzá én is. Nagy a hitem, akaratom és elszántságom!

Fábiánné Angéla
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mik a motivációid a munkában?
Célom minél több család ismerje meg, hogy az egészség mindennél fontosabb és erre nyújt lehetőséget a mi filozófiánk!

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
Kreatív, fitten tart, szellemileg és fizikailag.
A Zepter sok jó emberi kapcsolatot, szabadságot, önállóságot, függetlenséget és biztos anyagi hátteret hozott az életembe.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Olyan, mint egy nagy család.

Fábiánné Angéla
2018-as Garden Expo kiállításon

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.