Revolution Slider Hiba: Slider with alias "foldes_boglarka_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Földes Boglárka a lehető legtöbb embernek szeretné megmutatni a Zepterben rejlő lehetőségeket.

Mióta dolgozol a Zepternél?
2014 januárjában kezdtem el a Zepternél dolgozni.

Milyen pályát futottál be az itt töltött idő alatt?
Kereskedelmi asszisztensként kezdtem, végül az irodai háttérmunkában foglalatoskodtam, segítve ezzel közvetlen vezetőm munkáját. Mindemellett tavaly november óta toborzói feladatokat is ellátok.

Mi a kedvenc területed?
Nem tudok választani, számomra ez a két terület jelenti a mindennapokat, amiben kiteljesíthetem kreativitásomat, megvalósíthatom céljaim és ezáltal önmagam.

Mi motivál a munkádban?
Az ember életében rengeteg lehetőség adódik nap, mint nap, de a Zepter nem egy a sok közül, hanem maga a nagybetűs LEHETŐSÉG! Ez az én motivációm, hogy minél több embernek megmutassam ezt!

Hol látod magad 5 év múlva?
Ez elég hosszú időnek tűnik, még az is felfoghatatlan, hogy 4 év eltelt, de mindenképpen folytatnám a megkezdett utat, hogy személyes toborzói eredményeimmel hozzájáruljak cégünk sikereihez.

Földes Boglárka
Regionális Toborzó
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen magánéleti céljaid vannak, amiben a munkád segíteni tud?
Fiatalként rengeteg célom van az életben és ehhez abszolút segítséget nyújt a Zepter által biztosított kimagasló jövedelem.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
Az Érték! Mi itt a Zepternél egy egészségmisszióban dolgozunk, és az egészség – érték. Kifogástalan svájci minőségű egészségmegőrző rendszereket kínálunk, és a makulátlan minőség – érték. Kiváló szakmai tudással rendelkező vezetőkkel és felkészült munkatársakkal dolgozunk, és a szaktudás – érték.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.