Revolution Slider Hiba: Slider with alias "godor_david_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Mai interjúalanyunk Gódor Dávid – nála a felhők fölött mindig süt a nap! Ismerjük meg a gondolatait!

Hogyan kerültél a Zepterhez? Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni? Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
2014 januárjában gyanútlanul jelentkeztem egy álláshirdetésre, majd egy sikeres interjú után elkezdtem dolgozni. Előtte kifejezetten féltem azoktól az állásoktól, ahol a bérezés arányos a teljesítménnyel. Amikor pedig kínálkozott ez a lehetőség, valahogy magától értetődő volt, hogy ki akarom próbálni. Belecsöppentem ebbe a világba. Nagyon vonzott az, hogy ez egy olyan munka, ahol fejleszthetem magam. A mai napig célom olyan kihívásokat magam elé állítani, amik szakmai kompetenciáimat próbára teszik. Hiszek a nagy álmokban és a pontos célokban, időhatárok kitűzésével. Választani egy távoli célt, amit csak nagyon nehezen érhetsz el, és átlépni a korlátaidat az oda vezető úton.

Mit gondolsz, milyen tulajdonságok a legfontosabbak ehhez a feladathoz?
Abban hiszek, hogy a tulajdonságaink fejleszthetőek. Bárki is kezd el dolgozni a Zepternél, felébresztheti magában azokat a képességeket, amik sikerre viszik. A receptet én elhivatott lelkesedésnek hívom. Ez lehetővé teszi azt, hogy határok nélkül az a munkatárs is meghaladja a várakozásokat, aki most kezdi Kereskedelmi Asszisztensként, Tanácsadóként a munkáját.

Gódor Dávid
Értékesítő
Zepter Young Talent Start-Up Team tagja
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen lehetőségeket látsz magad előtt a Zepternél? Milyen karrier-lehetőséget látsz a Zepteren belül?
Napról-napra gondolkodom. Mindig az adott nap van, és ha ma sikerül kihoznom magamból a legtöbbet, akkor nyugodt lelkiismerettel alszom el. Ugyanakkor a Zepter megtanított arra, hogy bármekkora sikerek vagy kudarcok érjenek, az éjjellel az véget ér. Holnap pedig, ahogy kel fel a nap, úgy teremnek új lehetőségek annak sugaraival. A felhők felett pedig mindig süt a nap.

Mennyiben másabb a Zepter, mint munkahely más cégeknél?
Egy jó munkahelyet az érte dolgozó emberek tesznek azzá. Ők teremtenek értéket. Rugalmas munkaidőben, nyugat-európai bérezéssel, magasan kvalifikált nemzetközi háttérrel, egy misszió büszke küldöttjeként. Bízunk abban, hogy a Zepter egészségmegőrző termékei hozzájárulnak a magyar emberek életminőségének javításához. A Zepter 30 éve a piacon van, élén egy olyan emberrel, aki milliókat inspirált már, Philip Zepterrel. Aki a cég megalakításával egy új ligát hozott létre. Újragondolva konvenciók százait, formabontó gondolkodásával, kíméletlen perfekcionizmusával. Egy olyan mérce született, ami a piacot motiválja arra, hogy lépést tartson. Mindenki játszani akar a bajnokok ligájában, de csak keveseknek adatik meg. Ezek a kiváltságosok a Zepter munkatársai. Most itt vagyunk új, soha nem látott sikert elérő termékekkel, és még nagyobb szenvedéllyel. Kell ennél jobb esély az elkövetkező 30 évre?

Miért jó a Zepter csapatához tartozni? 
A kérdésben megfogalmaztad a választ is: a Zepter CSAPAT. Számomra ez egy olyan kifejezés, amit nem lehet fokozni. Annak minden sokszínűségével, különbözőségével, erejével és összetartozásával. Számtalan színes ember dolgozik itt, megannyi helyről. Ami egyesíti őket, az a közös hitük. Én azt érzem, hogy az itt dolgozó emberek három dologban hisznek. Önmagunkban, a másikban, és a Zepterben. A pontot az i-re pedig azok a vezetők teszik fel, akik nem csak kristálytisztán megvilágítják a kitűzött célt, hanem jönnek is veled az oda vezető úton.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.