Revolution Slider Hiba: Slider with alias "hirschler_ferenc_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Hirschler Ferenc már több mint egy évtizede erősíti a csapatunkat és el sem tud képzelni ennél jobb munkahelyet.

Mióta dolgozol a Zepternél?
2006 májusa óta vagyok a Zepter család tagja.

Milyen eredményeket értél el ezalatt az idő alatt?
Az itt töltött 12 évem alatt sok eredményt elértem a cégnél, nehéz lenne felsorolni. Viszont talán a mostani eredményem a legkiemelkedőbb. Egy nagyon jó csapatnak lehetek a vezetője, akikkel a tavalyi évben több mint 30%-os fejlődést értünk el, és az idei év is szépen kezd alakulni.

Melyik területen érzed magad igazán jól?
Az irányító pozíció a legtesthezállóbb számomra. Szeretem, ha a munkatársaimat sikerre tudom vinni. Mikor látod, hogy idejönnek a céghez, sok kérdőjellel, bizonytalansággal, és egy idő után magabiztos határozott, megfelelő életszemlélettel rendelkező ember lesz belőlük. Az érzés, hogy ennek én is a részese vagyok, számomra mindennél többet ér.

Milyen perspektívát tud nyújtani az értékesítői munka?
Itt nem szó szerint értékesítünk! Megmutatjuk az embereknek azokat a termékeinket, amik véleményem szerint nélkülözhetetlenek a mai világban. Hisz ki ne szeretne tiszta vizet inni, tiszta levegőt belélegezni, egészségesen táplálkozni, vagy ha épp beteg akkor legyen otthon egy segítség – a Bioptron -, hogy ne minden esetben kelljen az orvoshoz szaladni.

Értékesítőnek lenni magányos feladat vagy csapatmunka?
Ez rajtad múlik, itt dolgozhatsz egyedül, vagy akár csapatban is. A Zepternél vannak erre is, arra is jó példák.

Milyen céljaid vannak az életedben?
Sok célom van még az életben. Rövid távon most a házamat szeretném befejezni, hosszú távon a lányomat szeretném tisztességesen felnevelni. De ezek mellett sok más is van – utazás, autó, stb.

Hirschler Ferenc
Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
Szeretnék tovább fejlődni, most is új munkatársakat keresek a csapatomba. Szeretnék a cégen belül regionális-manageri szintet elérni előbb vagy utóbb, de inkább előbb!

Milyen örömet lehet találni abban, ha az ember a Zepter-csapat tagja?
Sok embert szoktam interjúztatni, és mindig rájövök, hogy a legjobb helyen vagyok! Itt tényleg csapatról beszélhetünk. Nincs furkálódás, az embert az eredményei alapján ítélik meg. Nem kell, hogy valakinek a valakije legyél. Itt, ha dolgozni akarsz, biztos megtalálod a számításod, úgyhogy ne gondolkodj, gyere és valósítsd meg céljaidat!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.