Revolution Slider Hiba: Slider with alias "horvath_gergely_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Horváth Gergely lelkesedése magával ragadó. Ezt a szenvedélyt éli meg a munkájában minden nap.

Hogyan kerültél a Zepterhez?
2012 őszén, az interneten találtam rá a Zepter hirdetésére. Sokat nem mérlegeltem, jelentkeztem, majd a sikeres állásinterjú után kereskedelmi asszisztensként kezdtem el dolgozni.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
Kezdetekben voltak kételyeim, mint ahogy bármely másik szakmai területen lettek volna, de lenyűgözött az a szenvedély, ami a munkatársaimat jellemezte – mindenben, amit a Zepter képvisel.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Egyértelmű céljaim között szerepelt, a pozitív tulajdonságaimat – szorgalom, kitartás, csapatszellem – a munkatársaimnak, vezetőimnek nap, mint nap bizonyítsam. A mai napig ezt teszem, mert csak így tudok azonosulni a kezdetekben tapasztalt elhivatottságukkal.

Melyik területen érzed magad a legjobban?
Kereskedelmi asszisztensből gyorsan értékesítővé váltam, de az igazi áttörést számomra az jelentette, amikor felkértek, hogy egészségügyi prezentációkat tartsak. Ez egy igazi megtiszteltetés volt, hiszen rövid időn belül a Zepter Magyarország legsikeresebb csapatának vezető előadójává váltam.
És hogy miért? Mert az előadások alatt újra átéltem, hogy milyen a Zepter világát értékelni, csak most nem a kollégáimtól, hanem az ügyfelektől kaptam vissza azt az elégedettséget, azt a hihetetlen lelkesedést, amit a Zepter termékei iránt éreznek.

Horváth Gergely
Vezető Előadó
Zepter International Ungarn Kft.

Mit gondolsz, milyen tulajdonságok a legfontosabbak a munkádhoz?
Tudás, türelem és tisztelet.

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
Minden területen rengeteget lehet és kell még tanulnom, de a karrierlehetőséget a csapatépítésben látom. Ezen dolgozunk, ez az idei évünk nagy projektje, hogy minél több embernek megmutatva, egy csapatként járuljunk hozzá a Zepter Magyarország sikereihez.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Mert ez, a szó minden értelmében CSAPAT. Közös a hitünk, közösek az álmaink, közösek a céljaink és az út is közös, amin a sikereink felé haladunk.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.