Revolution Slider Hiba: Slider with alias "horvath_janos_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Horváth János 12 éve dolgozik nálunk és még sokáig maradni szeretne. A vele készült interjúból kiderül, hogy miért.

Hogyan kerültél a Zepterhez?
2006 nyarán kerültem ide. Maróti Árpi kollégámmal korábban is együtt dolgoztunk, ő hozott a Zepterhez. Akkoriban nem nagyon sejtettem, hogy hova is kerülök, szerintem ő sem. Azóta ő régió-igazgató Debrecenben.

Hogyan lesz valakiből értékesítő?
Ahogy teltek az évek, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel egész jól megtanultam a gyakorlati értékesítést. Persze voltak tréningek, de mi az első perctől a mélyvízben voltunk, mára ez sokat változott. Sokkal több segítséget kapnak az új kollégák. Ennek ellenére semmit nem bánok, hogy így alakult. Folyamatosan képez minket az üzleti élet, és ha valaki fogékony rá, nagyon sokat tanulhat ennél a cégnél. Már évek óta tervezem az aktuális évben, hogy mit szeretnék elérni és hol szeretnék tartani 3, vagy 5 év múlva. Kezdetben csak annyit tudtam, hogy többet szeretnék keresni az előző munkahelyemnél.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Annyit tudtunk, hogy itt több a lehetőség – anyagilag mindenképp – és nem sokat gondolkodtunk, fejest ugrottunk a munkába. Szerencsém volt, mert korábban is teljesítmény-bérezésben dolgoztam, így volt kialakult motivációm.

Mit tanultál ez idő alatt az értékesítésről?
Ma az élet nagyon sok területe szorosan kapcsolódik az értékesítéshez. Kezdve onnan, hogy az edzőmmel alkuszom a havi bérleten egészen egy ingatlan megvásárlásán, szinte mindenhol hasznát veszem a szakmámnak. Úgy gondolom, hogy ha valaki az üzleti életben dolgozik, sokkal könnyebben boldogul az életben. Bár nehézségeim persze nekem is vannak, amiket meg kell oldani.

Horváth János
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mi motivál a munkádban?
Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert szeretem a munkámat és nagyon motiváló, hogy ma már olyan terveim lehetnek, amelyekről korábban szó szerint nem is álmodtam.

Hol látod magad 5 év múlva?
Most már 10 éve mondom magamnak, hogy bárcsak még 5 évig ennél a cégnél dolgozhatnék.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Az életnek egy nagyon jó iskolája a Zepter, én ezért szeretek itt dolgozni.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.