Mióta dolgozol a Zepternél?
1992. február 23. óta dolgozom a Zepter munkatársaként. Egy baráti házaspár hívott meg edénybemutatóra, férjemmel elfogadtuk a meghívást. Teljesen elvarázsoltak az edények, így azonnal eldöntöttük, hogy a Zepter munkatársai leszünk.
Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Teljesen elvarázsoltak az edények, így azonnal eldöntöttük, hogy a Zepter munkatársai leszünk.
Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Minden információt, útmutatást elfogadtunk vezetőinktől, nagy hittel- lelkesedéssel kezdtük el a munkát. Minden nap tartottunk bemutatókat, sütöttünk, főztünk a Zepter Edényekben. Gyerekeink kicsik voltak Anita kilenc, Zoli hatéves, de pontosan érezték, hogy valami különös dolog történik velünk. Amikor bemutatóra indultunk így köszöntek el tőlünk: minden jót, sok sikert, jó utat!
Milyen karriert futottál be ez idő alatt?
1994-ben kezdtem építeni a Bács-Kiskun megyei menedzsmentet, melyet a mai napig vezetek. Emellett 2017. decemberében Nagykőrösön saját üzletünkben kialakítottunk egy Zepter bemutatótermet.
Mi motivál a munkádban?
Nekem fontos, hogy egy elkötelezett, lelkes csapatban dolgozhassak, melyet a magyarországi Zepter biztosít számomra. Fontos a jó csapat, a pozitív gondolkodás.
Miért jó a Zepternél dolgozni?
Munkám során nagyon sok értékes emberi kapcsolatot szereztem. Imádom a munkámat, jó érzés egy olyan terméket értékesíteni, amely minőséget, stílust képvisel és értéket teremt.