Revolution Slider Hiba: Slider with alias "juhasz_zoltanne_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Juhász Zoltánné 1992 óta erősíti csapatunkat és a terveiben is a Zepter szerepel.

Mióta dolgozol a Zepternél?
1992. február 23. óta dolgozom a Zepter munkatársaként. Egy baráti házaspár hívott meg edénybemutatóra, férjemmel elfogadtuk a meghívást. Teljesen elvarázsoltak az edények, így azonnal eldöntöttük, hogy a Zepter munkatársai leszünk.

Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Teljesen elvarázsoltak az edények, így azonnal eldöntöttük, hogy a Zepter munkatársai leszünk.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Minden információt, útmutatást elfogadtunk vezetőinktől, nagy hittel- lelkesedéssel kezdtük el a munkát. Minden nap tartottunk bemutatókat, sütöttünk, főztünk a Zepter Edényekben. Gyerekeink kicsik voltak Anita kilenc, Zoli hatéves, de pontosan érezték, hogy valami különös dolog történik velünk. Amikor bemutatóra indultunk így köszöntek el tőlünk: minden jót, sok sikert, jó utat!

Milyen karriert futottál be ez idő alatt?
1994-ben kezdtem építeni a Bács-Kiskun megyei menedzsmentet, melyet a mai napig vezetek. Emellett 2017. decemberében Nagykőrösön saját üzletünkben kialakítottunk egy Zepter bemutatótermet.

Mi motivál a munkádban?
Nekem fontos, hogy egy elkötelezett, lelkes csapatban dolgozhassak, melyet a magyarországi Zepter biztosít számomra. Fontos a jó csapat, a pozitív gondolkodás.

Miért jó a Zepternél dolgozni?
Munkám során nagyon sok értékes emberi kapcsolatot szereztem. Imádom a munkámat, jó érzés egy olyan terméket értékesíteni, amely minőséget, stílust képvisel és értéket teremt.

Juhász Zoltánné
Regionális Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Az idő nagyon gyorsan elszaladt. Eltelt 26 év. Gyermekeink felnőttek: Anita jogász, Zoli építész lett. Megtalálták helyüket az életben.
Én még mindig a Zepter munkatársa vagyok. Meddig??? Hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Talán örökké.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.