Körmendy Lilla szenvedélyesen szereti a munkáját, ő is a kisgyermekes édesanyák táborát erősíti nálunk.

Hogyan kerültél a Zepterhez?
Mondhatnám, hogy egy véletlennek köszönhetően, de mivel nem hiszek a véletlenekben, az igazság az, hogy kaptam egy lehetőséget, amellyel azonnal éltem is. Nem sokat gondolkoztam azon, hogy dolgozzam-e a Zepternél vagy sem, hiszen egyrészt sales/marketing területéről érkeztem, másrészt pedig a kötetlen munkaidő volt az, ami a leginkább megtetszett, illetve hogy nincs főnök-beosztott viszony.

Tudatosan itt szerettél volna dolgozni?
Mint ahogy az előbb említettem, jött egy lehetőség, amelyet megragadtam. Közgazdászként szállodaiparban dolgoztam előtte, amit imádtam, viszont a vezető pozíció rengeteg lemondással járt. Nem volt egy szabad hétvégém, az ünnepeket a szállodában töltöttem és olykor éjszakáztam is. Miután 5 évet otthon töltöttem a két kisgyermekemmel, tudtam, hogy csakis olyan munka jöhet szóba, ahol a magam ura lehetek, én rendelkezhetem a saját időm felett, nem mellékesen pedig kapcsolódjon is a szakmámhoz. Ekkor találtunk egymásra a Zepterrel. Egyébként pont aznap, amikor igent mondtam, hívtak egy másik céghez is, ahová korábban pályáztam, de azonnal éreztem, hogy a Zepternél van a helyem. Úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam akkor.

Milyen eredményeket értél el az itt töltött idő alatt?
Fél éve dolgozom a cégnél, viszont már a 3. hónapban sikerült bekerülnöm egy karácsonyi nyereményjátékba, amelynek köszönhetően nem kis értékben kaptam Zepter termékeket, amelyeket imádok. Továbbá volt már olyan hónap is, amikor bent voltam a Top 20 kereskedő között. El sem akartam hinni, amikor olvastam a nevemet.

Körmendy Lilla
salgótarjáni üzletvezető
Zepter International Ungarn Kft.

Mi motivál a munkádban?
Szeretem, hogy olyan termékekhez segítem hozzá a vásárlóimat, amelyek által egy magasabb életminőséget tudnak élvezni. Ezen kívül imádom a nyereményjátékokat, szuper ösztönzőnek tartom őket. Ezek tárgyi, illetve pénzbeli juttatásokat is jelenthetnek a résztvevők számára.

Véleményed szerint milyen tulajdonságok a legfontosabbak az értékesítői munkában?
Magabiztosság, határozottság, céltudatosság, jó kommunikációs készség. Mindezek mellett fontosnak tartom, hogy azt adjam el az ügyfélnek, amire ő igazán vágyik, s ne azt, amiből esetleg én jobban profitálhatok. Másrészt mindig próbálom nem a terméket, hanem az ahhoz kapcsolódó érzést átadni számára.

Milyen céljaid vannak az életedben és ezeket hogyan tudod összeegyeztetni a munkáddal?
Két kisgyermekem van, kislányom 5, kisfiam 2 éves. Célom, hogy egy stabil környezetben tudjam őket felnevelni mind emocionális, mind egzisztenciális szinten. Mivel az utóbbi 5 évben az utazások háttérbe szorultak, a közeljövőben ezt szeretném bepótolni és minél több helyre elutazni velük. A Zepter által ezt is meg tudom valósítani.

Hol látod magad 5 év múlva?
Mindenképp a sales/marketing területén, ami a szakmám. Nagy potenciált látok az online világban, már nagy izgalommal várom, amikor a Zepter is 100% online fog működni, hiszen mivel 63 országában vagyunk jelen, olyan mértékben fog kitágulni a világ, amit még el sem tudunk képzelni.

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?
Egyrészt a kötetlen munkaidőt. Két pici gyermek édesanyjaként a mai rohanó világban ez megfizethetetlen számomra. Másrészt szeretem azt, hogy segíthetek az embereknek az egészségük megőrzésében, védelmében. Nagyon hálásak tudnak lenni az ügyfeleim, ami felemelő érzéssel tölt el. Harmadrészt pedig imádom a termékeket, ami megkönnyíti az értékesítést. Például a hideg gyümölcs-és zöldségprésnek köszönhetem azt, hogy a kisfiam elkezdett gyümölcsöket fogyasztani.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.