Revolution Slider Hiba: Slider with alias "kovesne_magyony_agnes_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Kövesné Magony Ágnes már tudja a titkot: a befektetett munka mindig megtérül. Hosszú távra tervez a Zepternél, innen szeretne majd egyszer nyugdíjba vonulni.

Hogyan, honnan kerültél a Zepterhez?
Az én történetemben szerintem sok fiatal anya magára ismerhet. Második gyermekem születése után a GYES lejártakor nem vettek vissza előző munkahelyemre, ahol laboránsként dolgoztam. Nagy “tragédiának” éltem meg, hogy nem lesz munkám. Azonban egy szerencsés találkozásnak köszönhetően tudomást szereztem arról, hogy milyen lehetőségeket nyújt a Zepter és több napos gondolkodás, vívódás után úgy döntöttem, nincs veszteni valóm, adok egy esélyt a dolognak. Így kerültem a Zepterhez.
Tetszett, hogy kötetlen munkát találtam, magam osztottam be az időmet – a gyerekek miatt ez fontos tényező volt. Rövid időn belül bebizonyosodott, hogy ezt a munkát nekem találták ki, és a férjem háttér-támogatásának köszönhetően kipróbálhattam magam ezen a területen, ami gyors sikereket hozott.

Milyen pályát futottál be az itt töltött idő alatt?
2000. február 16-án kezdtem el dolgozni a Pécsi Home Art értékesítési csoportnál, néhány hónap elteltével pedig a menedzseri munkába is bekapcsolódtam. 2012 decemberétől a pécsi régió vezetőmenedzsereként, 2017 januárjától pedig Regionális értékesítési vezetőként dolgozom és igyekszem – személyes példamutatással – a munkatársaimmal a terveinket közösen megvalósítani.

Mi a kedvenc területed?
A mindennapi munkámban még mindig azt szeretem a legjobban, amikor személyesen találkozhatom az ügyfelekkel, akár rendezvényen, akár egy magánbeszélgetés alkalmával. Rengeteg értékes emberi kapcsolat, barátság alakult ki ez idő alatt, amiért nagyon hálás vagyok.

Kövesné Magony Ágnes
Regionális Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Nem voltak nagyratörő terveim, illetve akkor még el sem tudtam képzelni, hogy lehet másként is élni, irányítani és beleszólni sorsunk alakulásába. Szerettem volna befejezni az építkezést hitel nélkül, elmenni nyaralni úgy, hogy ne kelljen fillérezgetni, esetlegesen úgy elmenni egy nagy bevásárlásra, hogy ne okozzon problémát, ha valami extrát tennék a bevásárló kocsiba.

Hogyan lesz valaki értékesítő?
Használni, szeretni és hinni kell azokban a termékekben, amit kínálunk, saját tapasztalatokat megosztani az ügyfelekkel, és tisztelni, elfogadni, meghallgatni azt a személyt, aki velünk szemben ül.

Mit tanultál meg az itt eltöltött idő alatt az értékesítésről?
A befektetett munka mindig megtérül! Ez nagyon érdekes, egy olyan bizalmi kapcsolat alakul ki ügyfél és jó értékesítő között, ami elengedhetetlen.

Milyen karrierlehetőségre számíthat, aki a Zeptert választja?
Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy merjen nagyot álmodni, mert TUDOM és HISZEM, hogy a Zepter az a cég, ahol kemény munkával bárki egyik hónapról a másikra meg tudja változtatni az életét – úgy anyagilag, mint megbecsültség szempontjából.
Sok olyan ember van, aki sokat keres, de nem becsülik meg, és van olyan munkahely, ahol az elismerés megvan, csak nem annyira kifizetődő.

Hol látod magad 5 év múlva?
Életem második munkahelye a Zepter és reményeim szerint az utolsó is. Nem titok, nyugdíjas állásnak tervezem.

Ha ki kellene emelni egyetlen dolgot, hogy miért szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
A Zepternek köszönhetően megtanultam pozitívan gondolkodni, és ennek köszönhetően egy olyan példát állítani a gyerekeim elé, hogy merjenek fiatal koruk ellenére nagyot álmodni és megvalósítani azt. Nagyon jó úton haladnak, Nagyon büszke vagyok rájuk!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.