Revolution Slider Hiba: Slider with alias "mathe_agnes_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Máthé Ágnes saját maga is megtapasztalta, mire képesek a Zepter termékek, ezután döntött mellettünk. Évek óta erősíti csapatunkat, elkötelezett, lelkes és sikeres munkatársunk.

Mióta dolgozol a Zepternél?
Immár 7 éve dolgozom itt, hihetetlen, hogy repül az idő!

Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Hiszem, hogy minden okkal történik! A balesetem után a kezem gyógyulását a Bioptron lámpának köszönhettem, ezért nem volt kérdéses, hogy ezzel kell foglalkoznom, így sok embernek lehetek még a segítségére. Első perctől megtaláltam a helyem. Magyar Máté – szerintem a legjobb – igazgató menedzsmentjébe kerültem, az ő vezetői szakértelme az értekezleteken kellő motivációt tudott nyújtani számomra.
Szeretem a munkám! Mondhatnám azt is, hogy a munkám a hobbim! Mindig szívvel-lélekkel teszem a dolgom, és jó érzéssel tölt el, mikor jönnek a pozitív visszajelzések a kedves vásárlóimtól.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Tudtam azt, hogy a legjobb lehetőséget kaptam az élettől, hogy dolgozni tudok újra, ráadásul fantasztikus termékeket forgalmazhatok. Az első értekezleten csak csodálkoztam, hogy ennyi fiatal dolgozik itt és ilyen sikeresek! Akkor döntöttem el, hogy én is sikeres akarok lenni, ott akarok állni az elsők között a kiértékelésnél.

Máthé Ágnes
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mi motivál a munkádban?
Azt hiszem, hogy az életben rengeteg dolgot el lehet veszíteni. Amikor viszont egy sikeres hónap vagy év kiértékelésénél elismernek, vagy megköszönik a segítségedet, azt nem veszi el senki, az az érzés örökre megmarad! A Zepternél mindig megvan a motiváció, ami segíti az álmok valóra váltását. Az emberek ma keresik a lehetőséget. A Zepternél, ha akarják, megtalálják! Fejlődni és jobb emberként pénzt keresni fantasztikus érzés! A Zepter egészségesebb életet és jó pénzkereseti lehetőséget is kínál bárki számára! A Zepternél is igaz a mondás: „Ki mint vet, úgy arat”. A befektetett munka egyértelműen meghozza a sikert.

Mit tanultál meg az itt töltött idő alatt az értékesítésről?
Az értékesítésben nagyon fontos hogy higgy a termékekben. Én nagyon szeretem a termékeket és használom is őket, hiteles tudok lenni, saját tapasztalataimat tudom átadni a vásárlóimnak.Nagyon fontos a szorgalom és a kitartás! E nélkül semmire nem mész! Minden munkában vannak akadályok, de ezeket le lehet küzdeni. Csak kitartó kemény munkával lehet sikereket elérni, kellő tisztelettel és alázattal mindenki iránt.

Milyen céljaid vannak az életedben és ezeket hogyan tudod összeegyeztetni a munkáddal?
Maximalista vagyok, ezért mindig az élen szeretek lenni, minél nagyobb sikereket szeretnék továbbra is elérni, csakis a Zepternél! Ha az embernek vannak céljai, van, ami motiválja, és meg is tesz mindent érte, akkor sikereket tud elérni.

„A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.”
Bob Dylan

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
Ennél a cégnél mindig lehet fejlődni! Szeretnék a toborzással is foglalkozni, és abban is sikereket elérni, hisz annyi fiatal van, aki még keresi a helyét – a Zepternél meg is találhatja! Én azt hiszem, hogy az ember akkor teljesítette a küldetését, ha mindazokat a képességeket, amelyek benne rejtőznek, felszínre hozza és átadja a többi embernek. Ehhez nem kell semmiféle különleges tehetség. Sokkal inkább szükség van elszántságra és kitartásra. Ha az ember a saját egyéniségét hozzáadja az egészhez, ha tesz valamit a köz érdekében, akkor nem élt hiába.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Azért jó a Zepter csapathoz tartozni, mert egy célért dolgozunk: egy jobb és egészségesebb életet biztosítani mindenki számára! A Zepter egy olyan csapat, ahol mindenki hozzájárul a végső sikerhez. Együtt kell működni a többiekkel a közös célok elérése érdekében. Egy csapat vagyunk!
Ráadásul én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy együtt dolgozhatok a férjemmel, aki mindenben segít, támogat. Nélküle nem sikerült volna mindezt elérnem! Köszönöm számos munkatársnak is a felénk áramló szeretetét, amit tőlük kapunk mindennapjaink során! Köszönjük a Zepternek a lehetőséget, hogy itt dolgozhatunk!

„Higgy önmagadban, abban, hogy mindenre képes vagy, ha akarod.”
Justin Drew Bieber

 

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.