Fiatal kollégáinkkal készülő interjúsorozatunk alanya ezúttal Petneházi Eszter.

Mióta dolgozol a Zepternél?
Lassan négy éve csatlakoztam a Zepter International Medical brandjéhez, majd Ambrus Krisztián menedzsmentjéhez kerültem. Egy számomra teljesen ismeretlen világba csöppentem, hiszen idáig a vendéglátásban dolgoztam.

Mit gondoltál erről a feladatról a kezdetekkor?
Mint minden új munkahelyen, természetesen izgatottan vártam pontosan mit is rejt magában ez a munka. Elmondhatom, hogy azóta egyetlen percre sem bántam meg, hogy ide kerültem.

A kezdetektől értél el sikereket?
Még csak asszisztensi munkakörben dolgoztam, mindössze egy hete, amikor meglett az első saját ügyfelem. Menedzserem segítségével rövid időn belül egész jó eredményeket értem el, és természetesen ez a keresetemben is észre vehető volt. Három hét után már önállóan elkezdhettem a kereskedői munkát.

Mi motivált a munkában?
Végre visszaigazolást kaptam, hogy a kemény munka igenis meghozza a gyümölcsét. Ez idő alatt rengeteget tanultam, illetve részt vehettem ingyenes képzéseken is. A kereseti lehetőségek megteremtették, hogy teljesen önerőmből meg tudtam venni a saját lakásomat.

Milyen céljaid vannak, amiben a munkád előrelendít?
A jövőbeli terveimhez szervesen hozzá tartozik, hogy az otthonomat továbbra is “csinosíthassam” illetve a jelenlegi autómat is magasabb kategóriájúra szeretném lecserélni. Méghozzá egy Audi A5-ös a célom, amelyhez a Zepter tökéletes lehetőségeket ad, hogy ne csak egy álom lehessen. Terveim között idén a lakásomat szeretném befejezni, majd jövőre az autóra koncentrálni. Mindehhez hatalmas segítséget fog adni, hogy a fiataloknak szóló új projektünkben részt vehetek.

Petneházi Eszter
Senior Menedzser

Zepter International Ungarn Kft.

A karrieredben merre tartasz?
Tudom sok idő és energia szükséges a toborzás elindításához, de hiszek benne, hogy mivel én is a legjobbaktól tanulhattam, ezt a tudást át tudom adni a fiatalabb generációnak és megfelelő együttműködéssel bármi elérhető lesz számunkra.
A realitás talaján maradva szeretnék idén legalább 3 új kollégát aktívvá tenni és fejenként havi szinten 15 pontos kereskedővé avanzsálni őket. Természetesen mindent megteszek, ami tőlem telik azért, hogy ez meg is valósuljon, és hosszútávon így is maradjon. Mert a hosszú távú célom az, hogy egy nagyobb menedzsmentet tudjak kiépíteni, ami egy havi 100 pontos szintet minimum el tud érni.

Hogy látod a Zeptert mint munkahelyet?
Úgy gondolom, hogy ma Magyarországon ilyen európai szintű pénzbeli juttatásokra és előre jutási lehetőségekre máshol nincs lehetőség. A cégtől minden szükséges eszközt megkapok a fejlődéshez, ezért hálás lehet mindenki, aki ebbe a világba belekóstolhat, hiszen máshol a magas szintű céljaink, vágyaink többnyire csak ábrándozások szoktak maradni. Viszont a cégünknél együtt, összefogva BÁRMI valósággá válhat. Életem legjobb döntése volt, hogy elvarázsolt engem is a Zepter világa.