Revolution Slider Hiba: Slider with alias "poraczki_adam_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Poráczki Ádám folyamatosan építi az életét, és a további céljai elérésében is a zepteres munkája segíti majd.

Mióta dolgozol a Zepternél?
8 éve erősítem a debreceni csapatot.

Milyen pályát futottál be az itt töltött idő alatt?
Értékesítőként kezdtem a pályafutásomat, és az évek során kipróbáltam a manageri munkát is – eddig 4-5 fős csoporttal tudtam együtt dolgozni. Alázatos munkámnak köszönhetően többször voltam a legjobb kereskedők között.

Mi a kedvenc területed?
A Medical csoportban kezdtem el dolgozni, de a Bioptron iránti szeretetem már nagyon régre nyúlik vissza, gyermekkoromban édesanyám sokat kezelt vele. Innen ered, hogy a Bioptront ajánlom legszívesebben az ügyfeleimnek.

Mi motivál a munkádban?
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az évek alatt többször nyertem terméket és nagyobb pénzösszeget, de a napi munkához erősebb motivációt adnak a havonta futó kereskedői nyereményjátékok, ezek nagyszerű, extra – jutalékon felüli – pénzkereseti lehetőségek. A pénzkereseti lehetőségeken kívül célom, hogy minél több család Bioptron illetve Zepter termékek elégedett és lelkes használója legyen. Én magam is nagyon sok Zepter készüléket használok, ami szerintem nélkülözhetetlen alapja a napi üzleti tárgyalásoknak. A harmadik tényező pedig az az összetartó csapat, ahová évek alatt fejlődtek a debreceni kereskedők.

Poráczki Ádám
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Hol látod magad 5 év múlva?
Komoly vezetővé szeretnék válni, egy olyan csapat élére kerülni, amelynek minden tagja sikeresnek érezheti magát.

Milyen magánéleti céljaid vannak, amiben a munkád segíteni tud?
A Zepter segített hozzá, hogy lett lakásom és tudtam egy autót venni. Szeretnék a jövőben családi házba költözni, és majd a gyerekeimmel minél több időt tölteni a rugalmas munkaidőnek köszönhetően.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot, ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
Igaz, nem mindenre nyújt megoldást a pénz, de megnyugtató érzés tudni minden hónapban, hogy bár sok új kihívást sodor elém az élet, a Zepter rendszere európai szintű fizetést biztosít.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.