Sághy Zoltán hosszútávra tervez a Zepternél. Fiatal munkatársainkat bemutató sorozatunkban ezúttal Győr-Moson-Sopron megye regionális vezetőjével beszélgettünk.

Mióta dolgozol a Zepternél?
Most már 7 éve vagyok a cégnél.

Milyen pályát futottál be az itt töltött idő alatt?
Az itteni karrierem kezdetén Budapesten kezdtem dolgozni kereskedőként, majd manager lettem. Később pedig kineveztek Győr-Moson-Sopron megye területi vezetőjének, amely pozícióban azóta is dolgozom.

Mi a kedvenc területed?
Ha termékek közül kell választani, akkor a Bioptront mondanám. Ha pedig a munkamódszerekből, akkor nagyon szeretem az irodai munkát vagy az előadói tevékenységet külső rendezvényeken.

Mi motivál a munkádban?
Több dolog is van. Motiváló a siker, amit elérek, motiválnak a munkatársaim is. Ezen kívül természetesen még ide sorolhatom a termékek folyamatosan bővülő kínálatát és nem utolsósorban a kiemelkedő anyagi juttatást is.

Hol látod magad 5 év múlva?
Egyértelműen hosszútávra tervezek a Zepternél, nem csak 5, de akár 10 év múlva is ennél a cégnél látom magam.

Milyen magánéleti céljaid vannak?
A jelenlegi legnagyobb célom az építkezés, aminek a megvalósításában természetesen a munkahelyi sikereimnek nagy szerepe van.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot, ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
Azt szeretem a legjobban, hogy a Zepter munka nem sablonos, hanem nagyon sokrétű, sok területen kipróbálhatja magát az ember.

Sághy Zoltán
Regionális Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.