Sebők Mátyás úgy érzi, szinte mindent a Zepternek köszönhet. Fiatal kollégáinkkal készülő interjúsorozatunkban ezúttal vele beszélgettünk.

Mióta dolgozol a Zepternél?
Negyedik évemet kezdtem idén a cégnél, 2014 februárjában jöttem a Zepterhez.

Milyen pályát futottál be az itt töltött idő alatt?
Egyszerű asszisztensként indultam, egy év után értékesítővé váltam, most pedig managerként dolgozom, jelen pillanatban egy 3 fős csoportot vezetek. A cégnél eltöltött első évemben az év legjobb új induló kereskedői között végeztem és később is több elismerést kaptam a kereskedői munkám végzéséért.

Mi a kedvenc területed?
Kedvenc területem az értékesítés, imádom annak minden fortélyát, és természetesen azt, hogy ezen a területen mindig lehet tanulni. Ugyanakkor sok elismerést és nyereményt is köszönhetek a toborzásnak, és úgy gondolom, hogy ez az egyik legnehezebb és legidőigényesebb munkafolyamat, így az ebben szerzett tapasztalatok a legértékesebbek.

Mi motivál a munkádban?
Elsősorban az, hogy tudom, jót adok az embereknek; másodsorban szeretek újakat bevezetni a munkába, tudván, hogy akár hosszútávra is bátran tervezhetnek ennél a cégnél; és természetesen nem elhanyagolható a jó kereseti lehetőség sem.

Sebők Mátyás
Senior Menedzser
Zepter Young Talent Start-Up Team tagja
Zepter International Ungarn Kft.

Hol látod magad 5 év múlva?
Kicsit talán távolinak érzem még azt az 5 évet, de jól esik a gondolat, hogy akkor is itt dolgozom, és akár egy többtíz fős csapat élén állok.

Milyen magánéleti céljaid vannak?
Úgy gondolom a magánéleti céljaim egy része már meg is valósult, páromat itt ismertem meg a cégnél, most már 3 éve vagyunk együtt, és nemrég költöztünk új lakásba. Egy pár hónapja nyertem egy autót a cégnél, de természetesen idővel majd szeretnék sajátot is. Az utóbbi években picit háttérbe szorult az utazás, szeretnék az elkövetkezendőkben nagyobb hangsúlyt fektetni rá. Összességében hihetetlenül hangzik, de tényleg szinte mindent a Zepternek köszönhetek.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot, ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az? 
Ezt nehéz így megmondani, mert nagyon sok van és egyik sem kisebb értékű a másiknál. De ha egyet mindenképp ki szeretnék emelni, akkor az a közösség.