Revolution Slider Hiba: Slider with alias "sirokai_gyuri_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Mióta dolgozol a Zepternél?
1997-ben kezdtem Miskolcon, mint értékesítő és egy hónap után menedzserként kezdtem dolgozni.

Milyen eredményeket értél el ezalatt az idő alatt?
Az elmúlt 21 évben 3 alkalommal voltam a Zepter Magyarország év legjobb kereskedője, 2 alkalommal a legjobb toborzója, számtalanszor voltam az ország legsikeresebb vezetője és többször megvalósítottam az Elite Club feltételeit, amelyhez a legkimagaslóbb teljesítmény szükséges.

Melyik területen érzed magad igazán jól?
Munkám kezdetekor a konyhatechnikai eszközöket kezdtem el forgalmazni, elsősorban családi környezetben és a managementtel közösen nagyobb városokban rendezvények keretein belül népszerűsítettük a Zepter termékeit. Napjainkban a személyes, közvetlen ügyfél ápolás került előtérbe.

Milyen perspektívát tud nyújtani az értékesítői munka?
Azt gondolom, hogy napjainkban Északkelet Magyarországon egyedülálló lehetőséget tudunk nyújtani a Zepter értékesítői pozíción keresztül. Kötetlen munkaidő mellett, akár Nyugat-Európában is kiemelkedőnek számító jövedelem elérhető.

Értékesítőnek lenni magányos feladat vagy csapatmunka?
Attól függ milyen területen dolgozik a munkatárs. Akár magányos farkas típus vagy csapatjátékos valaki, mindig megtalálja a számítását nálunk, számtalan munkamódszer közül választhat, személyre szabhatja a mindennapjait, ebben segítünk.

Sirokai György
Regionális Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen céljaid vannak az életedben?
Az egyik fő célom, hogy lányomnak és fiamnak segítsek elindulni az életben és tudjam őket támogatni. Imádok utazni, világot látni, Zepternek köszönhetően nagyon sok helyre eljuthattam már és szeretnék a jövőben is.

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
Miskolcon jövő hónapban nyitjuk a legújabb üzletünket. Szeretnénk sok meglévő ügyfél mellett az új érdeklődőket is kiszolgálni és segíteni, hogy egészségesebben éljenek.

Milyen örömet lehet találni abban, ha az ember a Zepter-csapat tagja?
Olyan emberekkel dolgozhat, akivel szeretne. Lehetősége van mindenkinek, hogy a saját céljait megvalósítsa, minden munkatárs a Zepter jóvoltából anyagilag is szabad lehet az életben.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.