Revolution Slider Hiba: Slider with alias "szanto_viven_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Szántó Vivien egyedülálló édesanyaként is fantasztikus karriert futott be nálunk. Ráadásul nem kellett kompromisszumot kötnie a család és a munka között.

Honnan, hogyan kerültél a Zepterhez?
Több mint 5 éve maradtam egyedül a két kisfiammal. Akkor egy könyvelő irodában dolgoztam 9-17 óráig tartó munkaidővel, minimál bérért. Ezzel nem is lett volna különösebb gond – bár a fizetés lehetett volna magasabb –, de egyik nap felhívtak az óvodából, úgy dél körül, hogy a kisebbik fiam belázasodott és menjek érte, mire a főnökasszonyom közölte: 5-ig tart a munkaidőm, majd akkor elmehetek… Természetesen azonnali hatállyal felmondtam és rohantam a gyerekért az oviba. Másnap elkezdtem munkát keresni, nem volt különösebb elképzelésem, hogy mit szeretnék csinálni, egy dolog volt, amit néztem: rugalmas, kötetlen munkaidőm legyen és ne kössön bele senki, ha a gyermekeim miatt el kell előbb menjek. Találtam az expresszben egy hirdetést, amelyben irodai asszisztenst kerestek rugalmas, kötetlen munkaidővel. Azonnal felhívtam az adott telefonszámot, másnap eljöttem egy állás tájékoztatóra, a következő héten elvégeztem az 5 napos alaptanfolyamot és azóta itt vagyok. Ennek április 22-én volt 5 éve.

Milyen karriert futottál be az itt töltött idő alatt?
Akkor asszisztensként kezdtem, majd egy ideig értékesítéssel is foglalkoztam, közben rengeteg előadást tartottam, végül a toborzás mellett döntöttem. Először profi toborzóként dolgoztam a vezetőmenedzserem, Ambrus Krisztián csoportjában, de tavaly óta regionális toborzó vagyok a budapesti székházban. Nem csak a budapesti kollégák munkáját segítem, hanem több vidéki kirendeltségre is igyekszem reménybeli új kollégákat toborozni.

Szántó Vivien
Regionális Toborzó
Zepter International Ungarn Kft.

Mik a motivációid?
A legfőbb motivációm a két kisfiam.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
Szeretem a munkám, szeretem a céget, szeretem megmutatni az embereknek, hogy mivel foglalkozunk, hogy tudnak nálunk sikeresek lenni és valóra váltani az álmaikat.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Sokat köszönhetek a Zepternek, nem tudok más olyan munkahelyet ahol azzal foglalkozhatok amit szeretek, megvan a saját szabadságom a munkán belül, nem noszogat egy marcona főnök, hanem kiteljesedhetek.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.