Revolution Slider Hiba: Slider with alias "szigethy_kalman_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

1995 augusztusában kezdtem a cégnél dolgozni.
Hogy mi fogott meg benne? Huszonévesen az embert az ambíciói és a lendülete hajtja. Így volt ez velem is.
A lehetőség a sikerre, hogy bármit elérhetsz, csupán néhány dolog kell hozzá.
Elszántság, tanulás és sok-sok munka.
Néhány hónap múlva, egy országos verseny legjobb értékesítője lettem.
Azonban, hamar rájöttem arra, hogy a személyes munka mellett az emberek mentorálása sokkal fontosabb számomra.
Akkoriban a Zepter még kevésbé volt ismert. Pusztán a mi lelkesedésünk és a motivációnk vitte előre, és szerezte meg az elismertséget az országnak.
Ám ez a példa sokak számára másolható volt.
Egy dolgot hamar megtanultunk.
Lehetsz pályakezdő, tapasztalt, egy biztos, ha ezt az életformát választod, elfogadod a tanítást és követed, SIKERES leszel!

Több nemzetközi értekezleten jártam a világban, ahol az ország és a mi sikereinket nemzetközi szinten is többször elismerték, és kiemelve más országoknak példaként állították.
Manapság sokan félnek a változástól, mert nem tudják mi vár rájuk. Ma több mint 30 év tapasztalata segít ezt az érzést leküzdeni és átformálni.
Kimondom a szót Zepter, az emberek tudják; minőséget, értéket és megbízhatóságot takar.

Szigethy Kálmán
Regionális Értékesítési Igazgató
Sales Board igazgatósági tag

Az élet és a pozitív szemléletű gondolkodás, lehetőséget adott arra, hogy sok olyan emberrel megismerkedjek, aki hasonlóan gondolkozik. Így ma évtizedek múlva is, együtt dolgozunk sokukkal.
Tanulhatunk egymástól, nem csak mi taníthatjuk az új kollégákat! Mindenki hozhat valami újat, ami előbbre visz bennünket, a céget. Természetes, az elmúlt évtizedek alatt megtanultam azt is, hogy mindig újabb és újabb kihívásokkal találja szemben magát az ember.
Ahogy az életben, itt a cégnél is igaz, egy dolog állandó, maga a változás! Ez mindig céltudatosabbá és elszántabbá tett, céljaim elérésében.
Ma sokat hallunk arról, hogy ambiciózus emberek máshol keresik a megoldást, a boldogulást maguk és családjuk számára. Úgy gondolom a 22 évvel ezelőtti törvényszerűségek mai is igazak. Lehetőséget kínálnak bárkinek, aki vágyik arra, hogy többet tehessen maga és környezete jobb életéért.

Csupán egy dolgot kell hozzá tenni.

Állj be a sorba, mert a sor mindig halad és előbb utóbb TE is odaérsz!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.