Revolution Slider Hiba: Slider with alias "szupper_zsuzsa_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Fiatal kollégáinkkal készülő interjúsorozatunk alanya Szupper Zsuzsa, aki úgy érzi, a legjobb helyen van.

Mióta dolgozol a Zepternél?
Másfél éve, 2016 áprilisában kezdtem el a Zepternél dolgozni.

Milyen eredményeket értél el ezalatt az idő alatt?
A tavalyi évben 26 millió forint, az idei évben pedig 27 millió forint személyes forgalmat valósítottam meg, mely kiegészül az általam felvett munkatársak további 10 millió forintos forgalmával.

Melyik területen érzed magad igazán jól?
Az értékesítés területén. Mindig is könnyen ment az emberekkel való kommunikáció, imádok prezentációt és előadást tartani. A legjobb rész azonban mindig a vásárlók pozitív visszajelzése. Hihetetlen érzés, mikor felhív valaki, és megköszöni a segítséget, mert sikerült például meggyógyulnia egy komolyabb betegségből. Ilyenkor érzi magát az ember igazán hasznosnak.

Milyen perspektívát tud nyújtani az értékesítői munka?
Sokszor azt érzem, hogy az elmúlt másfél év alatt többet tanultam az életről, mint öt és fél év alatt az egyetemen. Az értékesítői munka igazi kihívás, mely gyökeresen megváltoztatja az emberekről alkotott képünket. Megtanít a türelemre, a szorgalomra, a kitartásra, de legfőképpen, hogy hogyan fejezzük ki leghatékonyabban a gondolatainkat, és hogy hogyan kommunikáljunk az emberekkel.

Értékesítőnek lenni magányos feladat vagy csapatmunka?
Alapvetően magányos feladat, de nem abban a rendszerben, amiben mi dolgozunk a Zepternél. Budapest két legnagyobb forgalmú menedzsmentjének szinte összes kollégája együtt dolgozik rendezvényeink keretében. Ez nagyságrendileg 50 értékesítőt és havi átlag 100 milliós forgalmat jelent. Ilyen volumen mellett úgy repülnek a hetek, hogy észre sem vesszük!

Szupper Zsuzsa
Senior Menedzser
Zepter Young Talent Start-Up Team tagja
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen céljaid vannak az életedben?
Szerintem ugyanaz, mint minden fiatalnak, sikeres karriert építeni és családot alapítani. Szerencsés vagyok, mert a megfelelő munkahelyet és a megfelelő partnert én ezekhez már megtaláltam. Már csak a hosszú évek kemény munkájára van szükség.

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
A pályafutásom kereskedelmi asszisztensként kezdtem, majd hamar értékesítővé váltam. Úgy gondolom azonban, hogy a Zepternél igazi fejlődést menedzserként lehet elérni. Idén a Senior Menedzser rangot értem el, de szeretném a jövőben a legmagasabb Regionális Menedzser szintet megvalósítani, mely több mint havi 36 millió forint csoport-forgalmat jelent.

Milyen örömet lehet találni abban, ha az ember a Zepter-csapat tagja?
Folyamatos motiváció, folyamatos megújulás. Ez jellemzi a csapatunkat. Sosem felejtem el az első nagy Zepter meetingem, ami Siófokon volt. Ezeken az értekezleteken az ország több száz kollégája vesz részt, és van egy része minden értekezletnek, ahol kiértékelik az adott időszak legjobb kereskedőit, illetve legjobb menedzsereit. Ez a kedvencem. Külső szemmel nézve elég furcsa látvány lehet, hogy fent áll a színpadon a 20 legjobb kolléga, a másik 200 pedig hosszú-hosszú perceken át állva tapsol és mosolyogva őrjöng. Mindegy, hogy a színpadom állsz, vagy a tömegben, nyertesnek érzed magad, hogy ide tartozhatsz.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.