Termékeink

A Zepter az elmúlt 30 évben az egészséges étrend előnyeit igyekezett bemutatni, amely segít elkerülni a súlyos betegségek kialakulását. Minden tíz másodpercben valahol a világon a Zepter innovatív megoldásairól beszélnek munkatársaink, melyek segítenek, hogy hosszabb, egészségesebb és teljesebb életet éljünk. A mi küldetésünk nem változik, de mindenki másképp értelmezi és mutatja be céljainkat és alapértékeinket. Az alábbiakban azt ismerhetjük meg, hogy ezeket az értékeket hogyan értelmezi a Zepter magyarországi ügyvezető igazgatója, Dudás László.

Dudás László
Ügyvezető Igazgató
Zepter International Ungarn Kft.

„Az életben sokszor halljuk a „ küldetés ”, vagy a „ misszió ” kifejezéseket, de mit jelent ez Philip Zepter értelmezésében?
Mi is a Zepter igazi küldetése?

Napjainkban komoly útvesztővel találja magát szembe a fogyasztó. Tengernyi gyógyszer, számtalan adalékanyag vesz minket körül, és szinte már soha nem lehetünk biztosak, hogy mit is fogyasztunk, mi is egészséges, mivel teszünk jót és mivel rosszat a szervezetünknek. Európában 700 féle élelmiszer adalékanyag rendelkezik engedéllyel, és csak Magyarországon 38.253 forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező gyógyszer, és azok különféle kiszerelései kaphatóak. Ezért nehéz dönteni, hogy melyik segít, melyik nem árt, és melyik „méreg”. A fogyasztónak sokszor elegendő egy „BIO”, előtag, és máris egészségesnek hiszi a terméket (bioguargumi, biocukor, stb.). Ezek mellett, mint tudjuk, az ételkészítési szokásaink ugyanazok, mint évszázadokkal ezelőtt, azaz ha valaki meg is veszi a jó minőséget, akkor az elkészítés az, ami tönkreteszi az ételt. Sokszor a túl tökéletes étel mögött is nem a hagyományos gazdálkodás, hanem egy nagy tudású vegyész génmanipulációs szaktudása áll. Napjainkban már élelmiszer porból ételek is nyomtathatóak, ahol a külcsín remek, de legfeljebb eper- vagy kenyér ízű a végeredmény, nem pedig a valódi tápérték áll mögötte. Jól hangzó szlogenek, hatékony reklámok, jó csomagolások vesznek körül minket. Hozzáadott kalcium, és máris egészséges a csokoládés, cukros édesség a gyermekeknek. Üres ígéretek, agyoncukrozott ételek, ízfokozott táplálékok vesznek minket körül, ahol ezek üzenetét (misszióját) reklámszakemberek pontosan célba juttatják, ehhez ne legyen kétségünk… Termékek, amelyek menők, trendik, divatosak (jól hangzó szlogenek…), de a fogyasztó lassú, biztos halálához vezetnek.

Mindennek a végeredménye a túlsúly, a betegség, a meddőség…

A Zepter máshogy gondolkodik, a mi  filozófiánk a legalapvetőbb emberi értékekig nyúlik vissza, és ezeket hozzuk divatba, nem pedig új üres ígéreteket akarunk trendivé tenni.

Az emberiség szerint évezredek óta négy elem mozgatja a világot: a fény, a víz, a levegő, és a táplálékot adó föld.

A Zepter termékei pont ezekre épülnek: Bioptron, Edelwasser, Therapy Air, Z-Line.

Cégünk  filozófiája a legtisztább, ami csak lehet, az emberiség őserőire, őselemeire épül – nem ismerek ennél egyszerűbb gondolatot. Egyszerű és ezért könnyen érthető, és külcsín nélküli. Ezeket az elemeket adjuk 21. századi köntösben. Egészséges táplálkozás, méregtelenítés, gyógyítás…

Négy Őselem

Napjainkban egy átlag ember 25.550 napot él, de van, aki 40.000 napot. Az az ember, aki csak 14.000-et, vajon mennyit  fizetne 5.000 napért? A Zepterrel tehetünk érte, mivel nap mint nap 6-10-15 alkalommal dönthetünk jól és rosszan, hogy mit iszunk, és mit eszünk. Hogyan gondoskodunk az egészségünkről, vagy épp gyógyítjuk magunkat.

Egy bemutatón, egy érvelésen múlhat az, hogy létre jön-e egy élet, megszületik-e egy gyermek, vagy épp egészségesen felnő-e.

Ha egészségesen felnő, neki is születhet gyermeke, lehet családja. Egy jó döntés rengeteg ember életére ki tud hatni, létrejöhetnek családok, és életet, értelmet adhatunk valakinek.

A Zepter filozófiája a legjobban fókuszált, tiszta, egyszerű, érthető gondolat, maga az ÉLET! Bárki könnyen azonosulhat vele, és büszkén vállalhatja, hogy a Zepternél dolgozik. Kötelesek vagyunk elvinni az embereknek az ÉLET-et, mert ők már nagyon várják, hogy megmutassuk nekik.”

Bioptron

A BIOPTRON-készülékek orvostechnikai eszközök szakmai célokra, kórházakba, szakrendelőkbe, szépségszalonokba, sportközpontokba és otthoni felhasználásra is. Innovatív technológiájának és formatervezésének köszönhetően a BIOPTRON-készülékek használata mindenkinek egyszerű és biztonságos. Minden készülékhez kapható tartóállvány, amelyen a készülék könnyedén állítható különböző pozíciókba, így a terápiás kezelés során a beteg bármely testrésze kényelmesen elérhető. Mindhárom termék fénye azonos alapjellemzőkkel rendelkezik, ugyanolyan jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, kizárólag a méretük és a formatervezésük eltérő.
A BIOPTRON AG svájci cég a kilencvenes évek közepén csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A fényterápia területén elért kiemelkedő eredményei széles körű tudományos kutatásoknak, évtizedes tapasztalatnak és a Zepter Csoport potenciáljának eredménye. Ezek az eredmények pedig a BIOPTRON Fényterápia Rendszerben öltenek testet.

Edelwasser és Aqueena Pro

 

Zepter Edel Wasser egy praktikus, konyhapultra helyezhető víztisztító készülék, mely elektromos áram felhasználása nélkül üzemel és megtakarítja a palackozott vizek árát, miközben óvja egészségét és a környezetet.
A készülék kompakt, praktikus és könnyen beszerelhető, nemcsak a konyhában mutat jól, de az irodában, recepción, vagy bárhol máshol, ahol szükség van rá. A Zepter Edel Wasser segítségével javíthat életminőségén és óvhatja egészségét.A Zepter az Edel Wasser megalkotása során az egészség és a környezet megóvását, valamint a gazdaságosság és a modern technológia alapelveittartotta szem előtt. Az ivóvíz tekintetében egyre fontosabb szempont a minőség. A Zepter Edel Wassernek köszönhetően a tisztított ivóvíz folyamatosan rendelkezésére áll, méghozzá a saját otthonában, egyetlen gombnyomásra.

 

Therapy Air® iOn
A Therapy Air® iOn a Zepter International otthoni használatra készült légtisztító készüléke, amely a hatékony és korszerű technológia segítségével tisztítja a levegőt és hozzájárul az Ön számára is az egészséges környezet biztosításához. A Therapy Air® iOn igazi társ a mindennapokban.A természetben zajló folyamatokat reprodukáló Therapy Air® iOn multifunkcionális, korszerű, formatervezett, használata pedig rendkívül egyszerű. Segítségével kristálytiszta levegőjű erdőben érezheti magát.


Zepter Masterpiece CookArt főzőrendszer
A Masterpiece Z-line edények egy egyedülálló, tartós, szabadalmaztatott főzőrendszert alkotnak, amelynek segítségével egészséges módon készítheti el az ételeket. Anyaga, a kiemelkedő minőségű Zepter 316L rozsdamentes acélötvözet, fejlett technológiája, és innovatív kialakítása lehetővé teszi a víz nélküli főzést és a zsírmentes sütést, így az elkészült étel egészségesebb, mégis ízletesebb lesz, ráadásul az alapanyagok kevesebb kalória mellett és veszélyes anyagok keletkezése nélkül is megtartják természetes aromájukat, zamatukat, és fontos tápanyagaikat (vitaminok, ásványok, fehérjék, mikro-, és makroelemek). Az emeletes Masterpiece főzőrendszer használatával ételt, energiát, időt, és pénzt takaríthat meg, de a legfontosabb, hogy segíthet megőrizni egészségét. EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS – TELJESEBB ÉLET.


VacSy®
A VacSy® egy szabadalmaztatott vákuumcsomagoló rendszer, amely segítségével speciális üvegedényekben és fóliatasakokban vákuumozhatjuk a tárolni kívánt ételt. A levegő eltávolítása után a baktériumok, a penészgomba, és más kórokozók nem jutnak elegendő oxigénhez. Az étel megőrzi eredeti állagát, ízét, és tápanyagtartalmát, így akár 5-ször tovább maradhat friss, mint ha vákuumozás nélkül egyszerűen csak hűtőszekrényben tároljuk.
A VacSy® rendszer segítségével a nyers vagy főtt ételt Zepter Z-line Masterpiece edényekben vagy VacSy® üvegekben, tárolóedényekben, és tasakokban tárolhatjuk.
A VACSY® RENDSZER SOKOLDALÚ ÉS HATÉKONY VÁKUUMCSOMAGOLÓ RENDSZER, AMELY OTTHONI ÉS PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA EGYARÁNT ALKALMAS.TuttoLuxo 6S

A ZEPTER TUTTOLUXO 6SB 6 AZ 1-BEN TELJESKÖRŰ TISZTÍTÓRENDSZER egyesíti magában a modern csúcstechnológiát és a gőz természetes erejét, így egy magasabb szintű takarítási élményt biztosít, amely túlmutat bármely egyéb hagyományos takarítóeszközön.
6 funkciójának, 3 szabadalmaztatott alrendszerének, 4 szintű szűrőrendszerének, praktikus kezelhetőségének, és számos kiegészítőjének köszönhetően a Zepter teljes körű takarítórendszere egyszerűen használható és karbantartható. A TUTTOLUXO 6S/6SB az emberiség számára ismert legerősebb természetes fertőtlenítő, a vízgőz segítségével óvja az egészségünket és a környezetünket, és professzionális tisztítóként működik minden felületen. A hozzá tartozó professzionális vasaló minden gyűrődést eltüntet a ruhákról. A gőz mélyen a szövet belsejébe hatol, egyszerre fertőtleníti és óvja a ruhák anyagát.
www.zeptermagazin.hu – TuttoLuxo 6S
www.zepter.hu – TuttoLuxo 6S

Kozmetikumok

A tiszta és hatásos formulák SVÁJCBAN KÉSZÜLNEK és a lehető legnagyobb biztonság és hatékonyság érdekében BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELTÉK és JÓVÁHAGYTÁK őket. Az INTERCOSMETICA Neuchâtel S.A, korszerű, klinikailag tesztelt kozmetikumokat gyárt a Zepter számára – termékeik minőségét a szigorú svájci minőségbiztosítási követelmények garantálják. www.zepter.hu – Kozmetikumok

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.