Revolution Slider Hiba: Slider with alias "tolnai_zsuzsi_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Tolnai Zsuzsanna Budapesten dolgozik adminisztrációs supervisorként és nagyon szereti a munkáját. Elmeséli, miért jó neki a Zepternél.

Mióta dolgozol a Zepternél?
2013. november 11-én kerültem a céghez.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
Korábbi munkahelyem megszűnt és rövid keresgélés után találkoztam a Zepter irodai asszisztens álláshirdetéssel. Gondoltam, kipróbálom magam ezen a területen is.

Melyik területen érzed magad igazán jól?
A háttérmunkával először a saját ügyfeleim által kerültem kapcsolatba. Hamar megszerettem és könnyedén végeztem ezt a fajta feladatot, később már a kollégáimnak is segítettem benne.

Amikor felkértek az adminisztrációs supervisor pozícióra, hamar igent mondtam, mivel ez a terület számomra testhezállóbb volt. Azóta több menedzsment szerződéseinek koordinálásával és finanszírozásával foglalkozom.

Mi motivál a munkádban?
Szeretek emberekkel foglalkozni. Jó érzés, amikor tudunk segíteni az ügyfeleink különféle problémáin és látjuk az elégedettségüket.

Milyen örömet lehet találni abban, ha az ember a Zepter-csapat tagja?
Egy szuper CSAPAT tagjává válhattam a munkám által. Ez egy olyan hely, ahol megbecsülik a munkámat – már többszörösen elismerték és jutalmazták különböző utazásokkal is.

Tolnai Zsuzsanna
Adminisztrációs Supervisor
Zepter International Ungarn Kft.

MOTTÓM:
“Mindenhez Benned van a megoldás, mert a külvilágodat is Te teremted!”

Hálás vagyok, hogy egy csodás csapat része lehetek!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.