Revolution Slider Hiba: Slider with alias "varga_marton_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Varga Márton mottója és mindennapi mantrája: ERŐ velem van, és én egy vagyok az ERŐVEL!

Hogyan kerültél a Zepterhez?
Igazából a Zepterhez tartozom 1997 óta. Egy igazi Zepteres család tagja vagyok, a szüleim idén 20 éve erősítik a cég csapatát. Életem mindennapjaiban jelen volt a Zepter, számomra evidens volt, hogy én is a szüleim nyomdokaiba lépjek. 2008 óta dolgozom itt egy kisebb megszakítással.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
Mert ez az a vállalat, ahol kemény, kitartó, alázatos munkával el lehet érni a céljaimat, álmaimat.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Úgy gondolom, mindig a célok adnak értelmet az életnek! Kezdetben – mint minden fiatalnak – az önállósodás, a sikerre szomjazás, saját autó és a szórakozás volt a legfontosabb cél. De az elmúlt évben, csak EGY nagy dolog lebegett a szemem előtt. 30 évesen szerettem volna, hogy legyen egy saját lakásom. Boldog vagyok, hogy sikerült, és olyan életet tudok élni, amire mindig is vágytam. Sokat dolgozom, de nincsenek korlátok a fejemben. Folyamatosan a cég TOP 10 legeredményesebb munkatársa között vagyok jelen. Ebben az évben sikerült megvalósítanom, hogy 1. helyezést értem el értékesítői szinten.

Mit gondolsz, milyen tulajdonságok a legfontosabbak ehhez a feladathoz?
Kicsit furcsán hangozhat a válaszom. Sokan azt mondanák, hogy a kitartás, lelkesedés, céltudatosság, ami mind igaz is! De szerintem a siker kulcsa és a titok az, hogy nincs titok. Én egy dolgot szoktam alkalmazni, amit a vezetőimtől mindig is hallottam és megfogadtam: CSAK CSINÁLD! Mindegy milyen nehézség jön elém, én döntök, és CSAK CSINÁLOM TOVÁBB!

Varga Márton
Értékesítő
Zepter Young Talent Start-Up Team tagja
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen lehetőségeket látsz magad előtt a Zepternél?
Úgy gondolom, ez az egyik cég Magyarországon, ahol a lehetőségek határa a csillagos ég.

Mennyiben másabb a Zepter, mint munkahely más cégeknél?
Egy példa: amíg vendéglátóztam, kezdetben a fizetésem 85 000 Ft volt. Akkor is, ha heti 5 napot dolgoztam napi 6 órában, de akkor is, ha szabadnap nélkül napi 12 órában. Így soha nem lett volna saját lakásom, autóm stb. A Zepternél én döntök a szabadságomról, hogy mikor és mennyit dolgozom, és hogy mennyi legyen a havi bevételem. Sok fiatal elhagyja az országot, mert sok pénzt akar keresni. A Zepter az a cég, aki lehetőséget ad arra, hogy átlagon felüli jövedelmet keressek a saját hazámban. Nem kell családtól külön, idegen országban dolgozni. Nincsenek főnökök, itt vezetők vannak, akik együtt lélegeznek a munkatársaikkal. Ez a Zepter!

Milyen karrier lehetőséget látsz a Zepteren belül?
Értékesítőként elértem a legmagasabb szintet, és célom, hogy ezt továbbra is meg tudjam tartani. Fontos a fejlődés, csapatot szeretnék építeni, hogy együtt további sikereket tudjunk elérni, és példát tudjak mutatni vezetői szinten is.

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Jó olyan munkahelyen dolgozni, ahol mindegy, hogy milyen végzettséged van, ki vagy, honnan jöttél, mert mindenkinek minden esélye megvan arra, hogy ő legyen a következő, aki a csúcsra tör. CSAK CSINÁLD!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.