Revolution Slider Hiba: Slider with alias "vas_gabor_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Mióta dolgozol a Zepternél?
2005 év vége környékén megszűnt az előző munkahelyem, ill. az a munkakör, amit én csináltam, és pár hónap keresgélés után 2006 tavaszán találkoztam egy újsághirdetéssel, mely felkeltette az érdeklődésemet, és itt találtam magam a budapesti Zepternél.

Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Az állástájékoztatót követően tudtam, hogy akarom ezt csinálni, úgyhogy el is kezdtem a tanfolyamot. Korábban is foglalkoztam értékesítéssel, úgyhogy nem volt idegen ez a fajta munka.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Műszaki főiskolára jártam, mikor ide kerültem a Zepterhez. Az volt a célom, már a korábbi munkáimmal is, hogy önellátó legyek, ne kelljen családi támogatás a megélhetéshez. Mivel én nem vagyok pesti, a főiskola miatt kerültem ide, ezért minden pénzbe került, és ezt igyekeztem mindig önerőből megoldani.

Milyen karriert futottál be az itt töltött idő alatt?
Az elmúlt több, mint 12 évvel azt gondolom, hogy összességében elégedett lehetek. Természetesen voltak sikeresebb, és kevésbé sikeres időszakok. Sok-sok általam beszervezett kollégával dolgoztam együtt az itt töltött évek alatt, most azonban csak a saját munkámra koncentrálok. A Zepternél mindig meg lehet újulni, erőt meríteni a kollégák, vezetők sikereiből, akár csapatban, akár egyedül teszi ezt az ember.

Vas Gábor
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mi motivál a munkádban?
Szeretek értékesíteni, emberekkel foglalkozni. Nagyon fontos, hogy azok a termékek, amelyeknek az értékesítésével foglalkozunk, azokat teljes meggyőződéssel tudjuk kínálni az ügyfeleinknek. És ez a Zepternél így is van. A Zepter termékek a stílus, az elegancia, a minőség, és az egészség képviselői.

Azt mondhatom, hogy mindent, amit eddig elértem, anyagi értelemben, azt a Zepternek köszönhetem. Természetesen, hogy az ember fenntartsa az életszínvonalát, eleget tegyen a kötelezettségeinek, tudjon félretenni, fejlődni, az pénz kérdése. Itt megvan annak a lehetősége, hogy az ember mindezt elérje. Ezen felül emberileg is sokat változtam. Sokat tanul az ember a munkájából, az ügyfelekkel való kapcsolataiból. Minden nap más, minden ember más, minden ügyféltalálkozó más, és ez folyamatos kihívást jelent, ami jó.

Milyen örömet lehet találni abban, ha az ember a Zepter-csapat tagja?
Az elmúlt évek alatt olyan kollégákkal, és barátokkal volt, és van szerencsém együtt dolgozni, akikkel tényleg öröm a munka. Igazi csapatmunka. És nem csak munkaidőben, hanem munkaidőn kívül is megvan a kapcsolat. Sok közös program, élmény volt a „kollégákkal” az elmúlt 12 évben.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.