Hogyan, honnan kerültél a Zepterhez?
Egy álláshirdetésre jelentkeztem, majd egy állástájékoztatón vettem részt. A regionális igazgató bemutatta a céget, melynek missziója azonnal magával ragadott.

Milyen pályát futottál be ezalatt az idő alatt?
6 éve Debrecenben éves szinten a legmagasabb forgalommal rendelkező kereskedő vagyok, de országosan is kiemelkedő eredményeket érek el.

Mi a kedvenc területed?
Értékesítéssel foglalkozom leginkább. Fontosnak tartom, hogy az emberek a rohanó világban foglalkozzanak a prevencióval. Véleményem szerint a mindennapokban az emberek nem gondolnak bele, hogy számos környezeti tényező hat negatívan az egészségükre. Kötelességemnek érzem megmutatni azokat a lehetőségeket, kezükbe adni azokat az eszközöket, amikkel a saját és családjuk egészségét megőrizhetik, esetleges betegségeiket gyógyíthatják.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
Mindenképpen motivált a magas kereseti lehetőség, de megannyiszor kiemelem, hogy nem tudnék minőségtelen és az emberek számára kevésbé fontos termékeket értékesíteni. Vonzó számomra, hogy amellett, hogy a karrieremet építgetem, prémium kategóriás, magas minősítésekkel ellátott készülékekkel segítek az embereknek megóvni az egészségüket.

Vincze Kitti
Értékesítő
Zepter International Ungarn Kft.

Mit tanultál a Zepternél az értékesítésről?
Mindent! Végzettségem szerint pedagógus vagyok. Itt tanultam meg az értékesítés minden csínját-bínját. Hogyan bánjak az emberekkel? De rengeteget tanultam a betegségekről, a szervezet működéséről. A családom gyakran viccesen “doktornéninek” hív. Nagyon jó önismeret is a Zepter. Hogyan tűzz ki célokat… Hogyan érd el azokat, döntsd le korlátaidat…
Merj nagyot álmodni!

Hol látod magad 5 év múlva?
5 év múlva reményeim szerint 15 éves értékesítési tapasztalattal a hátam mögött -a hivatásomban kiteljesedve- managerként közreműködök abban, hogy mások is elérhessék a kitűzött céljaikat.

Mi motivál a napi munkában?
Az, amit sikerem egyik legfontosabb kulcsának tekintek, hogy “ha valakinek lehetősége van segíteni másokon, megszűnik lehetőségnek lenni, kötelességévé válik!”

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.