Revolution Slider Hiba: Slider with alias "zieglerne_zsuzsa_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Mikor, hogyan kerültél a Zepterhez?
2008. február 19-én üzletkötőként kezdtem dolgozni, kiváló segítségekkel, Szigethy Kálmánnal, Borostyán Andreával és nem utolsó sorban Csirmaz Zsolttal, akikkel a mai napig együtt dolgozom.
Nagyon nagy segítség volt akkor is és most is családom bíztatása és segítsége.

Hamarosan ráéreztem a direkt értékesítés ízére és sikeres üzletkötő lettem, csapatot építettem, mert bíztam magamban, hogy a tudásommal hozzá tudok segíteni másokat is a biztos Nyugat-európaihoz hasonló bérezéshez. A karácsonyi értekezletre már managerként léptem be a székház
bejáratán. Ez nagyon jó érzéssel tölti el az embert.

Rögtön tudtad, hogy itt a helyed?
Nem tudtam semmit a munkáról, de emlékszem, Andrea azt mondta: „Nincs más dolgod, csak csináld azt, amit én!” Másfél hónappal később már tudtam, hogy soha nem szeretnék máshol dolgozni és elindítottuk a saját betéti társaságunkat. Egy évvel később lízingeltük a vadonatúj Zepter feliratos Opelünket, melyet a mai napig büszkén használunk.

Természetesen, mint mindenkinek nekem is voltak sikeresebb és kevésbé sikeres időszakaim, de a Zepternél mindig van egy újabb lehetőség…
Látván a vezetők, munkatársak sikereit, kitartással újból és újból talpra tudok állni.
Tudjátok, mint a kisbaba százszor elesik, de feláll, és végül járni kezd.

Zieglerné Zsuzsa
Értékesítési Vezető
Zepter International Ungarn Kft.

Melyik területen érzed magad igazán jól?
Az értékesítési területén. Nagyon szeretem a Zepter termékeket, használom is szinte mindegyiket és természetesen a lányaim is. Nagyon jó látni, amikor a kis unokák a víztisztítóból isznak, légtisztított szobában alszanak, Bioptronnal kezelik magukat, egészséges ételt és egészséges gyümölcsleveket kapnak és még sorolhatnám. Ezért nagyon sok saját tapasztalattal alátámasztva tudom ajánlani termékeinket.
Olyan munkával tölthetem a napjaimat, melyet nagyon szeretek, csodálatos dolognak tartom, ha segíthetek másokon. Sokszor lehet, hogy egy mondattal fájdalommentessé tudom tenni egy kedves ügyfelem napjait.

Milyen karrier-lehetőséget látsz magad előtt a Zepteren belül?
Nagyon sok tervem van még a cégnél és tudom, meg is fogom valósítani, de babonás vagyok és erről még nem szeretnék beszélni. Az biztos, hogy mindegy hány éves az ember, a Zepternél mindig van lehetőség újabb tervek megvalósítására.

Mi motivál a munkádban?
Mi motivál a munkámban?
Szeretek emberekkel foglalkozni, értékesíteni.
Nagyon fontos számomra, hogy olyan termékeket ajánlhatok, melyek nagymértékben meg tudják változtatni az emberek életminőségét.

Mit köszönhetsz a zepteres munkának?
Nagyon sok mindenre megtanított a Zepter munka. Megváltozott magam és családom életszínvonala, melyet természetesen szeretnék megtartani. Köszönet a vezetőknek és köszönet a több ezer nagyon kedves vásárlómnak, akikkel összehozott a munkám!

{

Mottóm: Akik nem adják fel, majd győztesek lesznek!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.