Revolution Slider Hiba: Slider with alias "zsakovics_reka_title" not found.
Maybe you mean: '404-hiba-oldal-slider' or 'fooldal-slider' or 'fooldal' or 'magyar_mate_title' or 'Maroti_Arpad_Title' or 'szigethy_kalman_title'

Zsákovics Réka a Zepternél „nőtt fel”. Magabiztosabb és pozitívabb lett, megtanult hinni önmagában.

Mióta dolgozol a Zepternél?
2009 novemberében jöttem a Zepterhez, pont most 8éve.

Azonnal érezted, hogy itt a helyed?
Igen. 2009-ben végeztem logisztikusként, viszont a szakmámban nem sikerült elhelyezkednem. Akkor találkoztam a Zepterrel, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide jöttem.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a munkának?
21 évesen jöttem a céghez, ez az első munkahelyem. Az első kitűzött célom pályakezdőként egy 150.000 Ft-os fizetés volt. Aztán hamar rájöttem, hogy ennek a többszörösét is megkereshetem itt. Szerettem volna saját autót, és önálló életet kezdeni. Azóta megvan mindkettő, idén az egyik legnagyobb álmom is valóra vált, vettem egy gyönyörű 3 szobás lakást a Velencei-tó partján, amire nagyon büszke vagyok, hiszen teljesen önerőmből sikerült megvalósítanom.

Mit tanultál ez idő alatt az értékesítésről?
Nagyon sokat tanultam a Zeptertől. Nekem tényleg itt kezdődött a nagybetűs élet, az iskola után a Zepter világában nőttem fel. Sokkal magabiztosabb és pozitívabb vagyok, mint évekkel ezelőtt. A kommunikáció mindig is könnyen ment az emberekkel, és jelenleg a munkám is az, hogy minőségi termékekről – amiket persze én is használok – beszéljek nap, mint nap.

Mi ösztönöz a munkád során?
A Zepter mindegyik terméke az egészség megőrzéséről, a már meglévő betegségek kezeléséről szól. Nagyon jó érzés, mikor a vendégeim felhívnak, visszajeleznek, hogy mennyi mindenben tudtam nekik segíteni. Ilyenkor érzi az ember, hogy jó, amit csinál.

Zsákovics Réka
Értékesítő
Zepter Young Talent Start-Up Team tagja
Zepter International Ungarn Kft.

Milyen karrier-lehetőséggel számolhat, aki a Zeptert választja?
A Zepternél a legfontosabb, hogy elismerik és megbecsülik a kollégákat. Motiválnak minket, és értékelik a munkánkat. A fizetésünkön felül évente többször kapunk prémiumot készpénzben vagy termékben, ha jól teljesítünk. Kereskedőként is nagyon jól lehet keresni, de ha valaki ambiciózus és van kitartása, bármit megvalósíthat.

Eddigi Zepteres pályafutásod során jelentősen előreléptél a kezdeti pozíciódhoz képest.
Hol képzeled el magad 5 év múlva?

Az utóbbi években benne voltam a top 20 értékesítői között, ami egy nagyon jó dolog, hiszen több százan vagyunk a cégnél, és nagyon jó kollégákkal dolgozhatok együtt. Viszont a több lábon állás egy fontos dolog, úgyhogy szeretnék egy kis csoporttal dolgozni, akiket bevezethetek a Zepter világába.

Ha ki kellene emelned egyetlen dolgot, ami miatt szeretsz a Zepternél dolgozni, mi lenne az?
Nagyon sok dolog van, amit a cégnél tanultam. Nem tudnék egyetlen dolgot kiemelni. Imádom a munkámat, nagyszerű vezetőkkel, fantasztikus kollégákkal dolgozhatok együtt. Tényleg igazi csapat vagyunk! Megtanultam pozitívan gondolkozni, és elhinni magamról, hogy bármire képes vagyok!

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.