Hogyan, honnan kerültél a Zepterhez?
Régóta ismerem a céget, mivel Édesanyám már 6 éve dolgozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei regionális irodában Nyíregyházán, kereskedőként. Ez idő alatt én is sokat besegítettem, ha időm engedte hostesskedéssel, rendezvény meghívók kiküldésével (akkor még levélben küldtük), szervezéssel, adminisztrációval. Budapesten az egyetem mellett is mindig dolgoztam, ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy szüneteltettem a tanulmányaimat, mivel elcsábított a munka világa. Főleg az értékesítés területén szereztem sokféle tapasztalatot, pédául call centerben azon belül is hideg hívás, meleg hívás, bejövő hívás fogadása területén. Később tovább léptem a személyes értékesítés felé, és épp amikor az előző munkahelyemről eljöttem, akkor sokat voltam bent segíteni a csajoknak. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy miért is ne próbálhatnám ki magam itt, mivel már ismerem a céget, a termékeket, a leendő munkatársakat, tehát konkrétan semmi nem lenne új. Így csöppentem bele élesben is a Zepter munkába, Nyíregyházán.

Miért döntöttél úgy, hogy itt akarsz dolgozni?
Bevallom sokat nyomott a latban Erzsó személyisége. Andáné Erzsó személyében egy olyan főnököm van, aki mindig motivál, mindenhez pozitívan áll hozzá, mégsem helyez rám, ránk soha nyomást. Ez szerintem sokkal produktívabb és számomra nagyon fontos. Arról nem is beszélve, hogy mennyire pozitívan állnak a fiatalokhoz, mennyire érezni, hogy szükség is van ránk és tudunk érvényesülni.

Mik a motivációid a munkádban?
Legjobban az motivál, amilyenek a munkafeltételek. A rugalmas munkaidő, a teljesítményarányos fizetés. Szerintem ez a legkorrektebb, amit kívánni lehet. Ezen felül az is motivál, hogy a személyiségemet belevihetem a munkába, számos feladatot önállóan, saját kreativitással kell megoldanom, és bevallom, nem voltam korábban ehhez hozzászokva. Amikor elindulok dolgozni, arra gondolok, milyen szerencsés vagyok, hogy ma is önmagam lehetek. Hogy lehetőséget kaptam a regionális toborzói munkára, és ezáltal még színesebb, még testhezállóbb munkát végezhetek.
De az is motivál, hogy építhetem a saját életem közben, mivel végre haladok előre a terveimmel.

Bodnár Katalin
Regionális Toborzó
Oktató
Zepter International Ungarn Kft.

Bodnár Katalin és Édesanyja

Milyen perspektívát tud nyújtani a HR és oktatás?
Nagyon sok emberrel találkozom, sok személyiséget ismerek meg, akiket nem elsősorban értékesítőként kell figyelnem, hanem úgymond analitikus gondolkodással. Hogy meglássam akár egy az interjún zavarban lévő emberben is, hogy mire lehet képes. Én akár egy 18 éves pályakezdőben is tudok bízni, elvégre, ha van motivációja és beletanul a munkába bármire képes lehet. Az oktatásban pedig levezethetem a kreativitásomat, mivel amit csak lehet ki is próbálunk, szituációs feladatokat oldunk meg, így minden olyan elemet beleépíthetek, amit csak kell, hogy minél magabiztosabban induljon el az útján az új munkatárs.

Milyennek látod a Zepter értékesítőinek munkáját?
Nagyon mozgalmasnak és sokrétűnek, ami számomra pozitív. Egyrészt ott van a tudás a termékekről, amik professzionálisak, tehát büszkén is beszélhetünk róluk. Másrészt mindezt emberekkel tesszük, ami nagyfokú kommunikációs és személyiségfejlődést von maga után. Ezt legjobban egy új munkatárson lehet megfigyelni, aki korábban még nem dolgozott az értékesítés területén. Harmadrészt pénzügyi, banki tudást is alkalmazunk, különböző ajánlatokat kell tudni pillanatok alatt kalkulálni, és mozgalmas például, akkor amikor ügyfélhez megyünk ki akár VIP Club Live 100 kártyát kivinni, vagy akár egy terméket beüzemelni. Szóval nem lehet ráunni egyikre sem!

Miért jó a Zepter csapatához tartozni?
Mert egy olyan csapat tagja lehetsz, akik mindenben segítenek egymásnak. Kapcsolatrendszert építhetsz ki azáltal, hogy ennyi emberrel találkozol. Sokrétű tudásra teszel szert, az egészségtudatosságtól a banki szféráig. Mert magadnak osztod be az időd és a teljesítményed, ezáltal tudatosan tudsz jövedelmet tervezni is. Megvalósíthatod önmagad, és színesebbé teheted az életed. És nem utolsósorban a versenyképes jövedelem miatt, amit számos bónusszal van lehetőséged tovább nővelni.

Milyen céljaid vannak az életedben?
Nemrég úgy döntöttem befejezem a tanulmányaimat, így jelenleg munka mellett ez az egyik célom. Zepter fronton pedig számos tervem van, egyrészt bővíteni szeretném a csapatot, akár az irodát is, ezáltal folytatni azt a korábban megkezdett folyamatot, amiben számos modern módszert vezetünk be a nyíregyházi irodába.

30 Éves Zepter Logo

Zepter Hungary - YouTube csatorna
munkatarsaim.hu - Zepter International Ungarn Kft.